“Ik zit vol haat, vol woede en vol bitterheid”: dit is de man (62) naar wie politie zoekt na schietpartij in metro New York

De politie van New York heeft een verdachte geïdentificeerd van de schietpartij in een metrostation in Brooklyn gisteren. Het gaat om Frank James, een 62-jarige man die tientallen video’s online plaatste met lange tirades over onder andere dakloosheid en de New Yorkse burgemeester Eric Adams. Speurders vonden de kredietkaart van de man in het metrostation, en ook de sleutels van een bestelwagen die door Frank James was gehuurd en vlak bij het metrostation was achtergelaten. Dit weten we nog meer over de mogelijke verdachte.

4 reacties

 • nicky vandee

  2 maanden geleden
  Hoe is dit mogelijk...
 • Gerd Peeters

  2 maanden geleden
  Allemaal goed en wel, maar moeten andere mensen daarvoor boeten?
 • Kristine Delacourt

  2 maanden geleden
  Iedereen die klaagt over “onze samenleving” moet het maar eens in Rusland of Afrika of China gaan proberen. Er zijn uiteraard steeds mogelijkheden voor verbetering. In iedere samenleving zijn er ook steeds mensen die hun draai niet vinden. Maatschappelijke verantwoordelijkheid en individuele verantwoordelijkheid gaan samen.
 • Myriam Michiels

  2 maanden geleden
  zoveel camera's in de stad en dan vinden ze deze persoon nog niet. Maar er zit misschien wel waarheid in zijn uitleg maar het is geen reden om op onschuldige mensen beginnen te schieten.