REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

"Ik wou er nog ééntje bij": hoe Robert Pickton in de val werd gelokt en de moord op 49 vrouwen bekende

BuitenlandErgens in een Canadese cel zit Robert Pickton een levenslange straf uit. De kans dat de man ooit nog vrijkomt, is bijzonder klein. Niet moeilijk, want zijn daden zijn bijna gruwelijker dan je je kan voorstellen: hij bracht minstens 26 vrouwen om het leven, en waarschijnlijk is dat slechts de helft van zijn slachtoffers. En hij kwam er ook bijna mee weg wegens gebrek aan bewijzen, tot zijn eigen ego hem fataal werd. Een nieuwe documentaire van CBS doet nu haarfijn uit de doeken hoe hij in de val werd gelokt.

2 reacties

 • Dre Deloit

  5 jaar geleden
  Gezellige man...
 • chelle db

  5 jaar geleden
  Die flik bij hem in de cel... met zijn gefuck, zo doorzichtig vind ik maar ja, als het bij Pickton heeft gepakt des te beter...
 1. Ook Japan beperkt export hoogwaardige chiptechnologie

  Ook Japan beperkt export hoogwaardi­ge chiptechno­lo­gie

  Japan legt de export van technologie voor de productie van chips verder aan banden. Zo'n tien bedrijven uit het Aziatische land hebben voortaan een vergunning nodig om hun meest geavanceerde producten te exporteren. De beslissing volgt op druk van de Verenigde Staten om de modernste halfgeleidertechnologie niet langer aan China te verkopen, maar minister van Handel Yasutoshi Nishimura ontkende dat de beslissing in samenspraak met de Amerikanen is genomen.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. KIJK. Vierjarige jongen verdwaalt in het bos: trouwe viervoeter wijkt geen seconde van zijn zijde en kan politie alarmeren

  KIJK. Vierjarige jongen verdwaalt in het bos: trouwe viervoeter wijkt geen seconde van zijn zijde en kan politie alarmeren

  Dramatische bodycambeelden tonen hoe politieagenten op zoek gaan in een bos naar een vermiste kleuter in de Amerikaanse staat New Jersey. Een vierjarige jongen dwaalde af van zijn huis en raakte verdwaald in een bos. Gelukkig week zijn zwarte labrador geen seconde van zijn zijde. Dankzij het geblaf van de trouwe viervoeter kon de politie het jongetje lokaliseren. De kleuter werd na iets meer dan een uur herenigd met zijn moeder en verkeert in goede gezondheid. De omstandigheden waarin hij verdwaalde, zijn niet geweten.