Cecilie Fjellhoy. Inzet: oplichter Shimon Hayut.
Volledig scherm
Cecilie Fjellhoy. Inzet: oplichter Shimon Hayut. © ABC

“Ik werd verliefd op de ‘zoon van een miljardair’. Maar dan lichtte hij me plots voor 180.000 euro op”

Cecilie Fjellhoy dacht dat ze via Tinder haar fameuze prins op het witte paard gevonden had. In werkelijkheid was Simon Leviev echter een ordinaire oplichter die haar op slinkse wijze meer dan 200.000 dollar (180.000 euro) wist af te troggelen. “Door hem heb ik zelfmoordgedachten gekregen”, klinkt het uit haar mond.

61 reacties

 • Jan Sells

  2 jaar geleden
  complete ramp. mijn vriendje is geen miljardair. nu zal ik dan toch nog moeten werken
 • Geert Vaelen

  2 jaar geleden
  Zij gaat dus de zoon van een miljardair geld voorschieten? Da's pas naief zijn. En hij had haar naam nodig als dekmantel? Als dat van die vijanden waar was, dan kwamen ze haar achterna, ook niet veilig he om dan zomaar je naam te grabbel te gooien. En geld voorschieten om de vijanden op een dwaalspoor te zetten? Hij kon evengoed zelf een verrichting opzetten om hetzelfde te bereiken he. Jawadde, wat een hoop gedoe en overal ingetrapt. Het stomme is dat die mannen meestal officieel niks hebben
 • Filip Van Bouwel

  2 jaar geleden
  Nogal naief om zomaar eventjes al dat geld voor te schieten. Als hij de maandag daarop het geld ging terug betalen, waarom kon hij dat dan eerst niet overschrijven voordat die vrouw al die kosten moest maken. Beetje nadenken hé! En inderdaad niemand vertrouwen als het om geld gaat.
 • Yves Van Rossem

  2 jaar geleden
  "Als ik nu nieuwe contacten leg, merk ik een enorm verschil. Ik ben veel minder naïef geworden.” Dat mag ook wel voor 180.000 Euro :-)
 • danny buyse

  2 jaar geleden
  Statistieken geven duidelijk aan dat rijke mannen veel meer succes oogsten om een partner te vinden. Dus ontkennen door het flauwe cliché toogpraat te noemen is al te gemakkelijk de waarheid geweld aandoen.
 1. LIVE. Kaap van honderd miljoen besmettingen overschreden
  Play

  LIVE. Kaap van honderd miljoen besmettin­gen overschre­den

  Er is een akkoord bereikt over de buitenschoolse activiteiten voor kinderen en jongeren. Kinderen onder 12 jaar mogen nog één hobby of vrijetijdsactiviteit uitoefenen. Alle minderjarigen mogen voortaan ook een bubbel van maximaal tien personen hebben. Intussen liet Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke verstaan dat er geen 100 procent zekerheid is dat de brede vaccinatiecampagne begin maart kan starten. Wereldwijd is de trieste kaap van 100 miljoen coronabesmettingen inmiddels overschreden. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"