Kim Fawcett.
Volledig scherm
Kim Fawcett. © RV

“Ik was 13 toen mijn stiefvader me voor het eerst verkrachtte. En hij bewaarde een ziekelijke trofee”

BuitenlandDe Britse Kim Fawcett (29) was 10 jaar toen haar ouders scheidden. Haar vader had net die ene affaire te veel gehad: met de beste vriendin van haar moeder. Toen haar mama een nieuwe vriend leerde kennen, kon Kim haar geluk niet op. Stuart was vriendelijk en overlaadde haar met geschenkjes. Tot hij haar op een avond vroeg op zijn schoot te komen zitten.

17 reacties

 • Dave Van Gijseghem

  3 jaar geleden
  Néé, dat is inderdad geen straf vergeleken met wat ze als jong meisje heeft meegemaakt & altijd zal meedragen vr de rest van haar leven. Ik vind dat daar vęél zwaardere straffen op moeten komen, levenslang in de gevangenis!! Kijk maar naar wat die vrouw in Rusland heeft voorgehad ongeveer 2jr geleden, nadat ze zo'n gruwelijk monster vervroegd hadden vrijgelaten.
 • Fabian Couckelaere

  3 jaar geleden
  Moedige en mooie meid. Vraag me wel af of het verstandig is dit op sociale media te posten. Nu zal ze voor altijd geassocieerd worden als verkrachtingsslachtoffer, terwijl ze dit vooral niet wilt zijn...
 • Mario Audenaert

  3 jaar geleden
  @Bart Muyshondt : Inderdaad..In het oosten praat men daar niet over.Daar is dat blijkbaar een normale zaak.
 • Eida Lam

  3 jaar geleden
  Ooit al eens nagedacht wat de indruk is die je geeft als je zo'n lachende foto naast een woord als verkrachting zet? Enig idee? Of hoe het trendy te zeggen "Like you know? Don't you know, common ..? How can you be like, that stupid, like , for real?"
 • Christina Van Dyck

  3 jaar geleden
  Zes jaar gevangenis voor zo'n man is eigenlijk niet genoeg. Hij heeft heel het leven van dat meisje verpest.
 1. Britse coronapatiënt Tony (73) sterft kort na emotioneel interview: “Ik mis mijn vrouw verschrikkelijk”
  4

  Britse coronapa­tiënt Tony (73) sterft kort na emotioneel interview: “Ik mis mijn vrouw verschrik­ke­lijk”

  Londen is momenteel het epicentrum van de coronapandemie in het Verenigd Koninkrijk. In de Britse hoofdstad liggen meer dan 7.000 coronapatiënten in het ziekenhuis. Ongeveer een op de zes ligt op intensieve zorg en wordt beademd. In een hartverscheurende documentaire toont de Britse zender Sky News de gruwel in het Royal Free Hospital en het Barnet Hospital in Londen.
 2. Anna (33) bezwijkt twee jaar na beestachtige verkrachting aan verwondingen. Haar aanrander krijgt intussen strafvermindering
  Buitenland

  Anna (33) bezwijkt twee jaar na beestachti­ge verkrach­ting aan verwondin­gen. Haar aanrander krijgt intussen strafver­min­de­ring

  De politie-inspecteurs die ter plaatse kwamen, noemden het de gruwelijkste en wreedste aanranding die ze ooit hadden gezien: toen de Russische Anna Barmina (33) twee jaar geleden gevonden werd, leefde ze nog nauwelijks. Gizar Ziyangareev (39) had haar verkracht met een afgebroken tak en een groot deel van haar organen beschadigd. Anna vocht voor haar leven, maar werd nooit meer de oude. En ze bezweek nu toch nog aan het trauma dat ze opliep. Ziyangareev kreeg intussen strafvermindering.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen