Twitter
Volledig scherm
© Twitter

“Ik schreef open brief aan CEO van bedrijf waar ik werkte om lage lonen aan te klagen. Het verwoestte mijn leven”

BuitenlandTalia Jane (27) was het beu. Beu dat ze elke maand moest krabben om rond te komen ondanks het feit dat ze zeker 40 uur per week werkte. En beu dat ze ondanks haar sobere leven de schulden opstapelde. Daarom besloot ze een open brief te schrijven aan de CEO van het bedrijf waar ze werkte. Om de extreem lage lonen aan te klagen. De brief ging viraal op sociale media. En hij verwoestte haar leven.

101 reacties

 • hugo van de velde

  5 jaar geleden
  Een werknemer heeft evenveel rechten als de baas. Een werkrelatie waarin de ene meer te zeggen heeft als de andere is ONWERKBAAR. Werkgever dient te overleggen met personeel,niet baas spelen.
 • piet devlieger

  5 jaar geleden
  Niet slim om dat via een open brief te doen en dat overal op het internet te gooien. Ik zou ze ook afgedankt hebben.
 • J. VAN SCHUERBEECK

  5 jaar geleden
  Aan Sara Vandenbroecke. U zijt voorzeker nog nooit gehospitaliseerd geweest of moet regelmatig geen medicatie nemen. Als men dan nog af en toe naar een niet geconventioneerde specialist moet omdat een andere bijna niet is dan zijt ge helemaal weg van huis. In theorie hebben wij een heel goede Sociale Zekerheid, maar de realiteit is helemaal anders. Iemand die chronisch ziek is en af en toe in de kliniek belandt en geen extra verzekering heeft die komt in de armoede terecht.
 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  5 jaar geleden
  Heldin !
 • Nathalie Landtsheer

  5 jaar geleden
  Vreselijk hoe ver ze mensen kunnen drijven. Dit omdat de armoedekloof onderhouden moet worden... Dat zal er niet op beteren. Vooral in Europa niet en we zijn al flink onderweg in de voetsporen van VS te treden. Jap, hier bestaat het ook en iets langer dan vandaag. Het is een probleempje van de rijkdom... Elke Euro extra is een sterfgeval meer. Welcome to the real world!