Mama Rosa Cruz: "Ik raakte verstrikt in een web van leugens." Op de achtergrond de garage waar haar baby werd aangetroffen.
Volledig scherm
Mama Rosa Cruz: "Ik raakte verstrikt in een web van leugens." Op de achtergrond de garage waar haar baby werd aangetroffen. © AFP/screenshot TF1

“Ik raakte verstrikt in leugens”: vrouw verstopt twee jaar lang baby, zonder dat man of kinderen iets merken

BuitenlandEen vrouw is er twee jaar lang in geslaagd haar jongste dochter voor de buitenwereld verborgen te houden. Zelfs haar man en drie kinderen, tussen 6 en 12 jaar, wisten van niets. “Ik raakte verstrikt in mijn leugens”, zegt Rosa Cruz. Haar baby werd in een koffer ontdekt door een automecanicien, toen de vrouw haar wagen liet repareren. 

27 reacties

 • Gaston Foubert

  4 jaar geleden
  Euh, moeder onwaardig daar waar ze reeds drie andere kinderen een degelijke opvoeding heeft gegeven? Er zal wel een beangstigende waarheid schuil gaan achter die daad; ze heeft het toch niet van het leven beroofd. Maar meteen veroordelen op basis van dat ene feit is toch zo gemakkelijk zonder eerst alle feiten te kennen, niet dat eender welk excuus bestaat om dit goed te praten.
 • Ellen Debord

  4 jaar geleden
  Wat voor een zieke wereld is dit.
 • Elvire Poireau

  4 jaar geleden
  Hartverscheurend ik heb er tranen in mijn ogen van. Een dier zou zo iets nog niet doen!
 • Elisa deJong

  4 jaar geleden
  niet te vatten, arm kindje, kan niet eens praten nog … hopelijk komt het toch goed met haar nu ze in liefde opgevoed wordt.. HOE kun je zoiets doen met je EIGEN kind.. leg het te vondeling.
 • Line B

  4 jaar geleden
  Waarom niet naar een vondelingenschuif brengen, dan had ze toch nog een kans op een normaal leven.....