Links: April Balascio. Rechts: Edward Edwards.
Volledig scherm
Links: April Balascio. Rechts: Edward Edwards. © Rv/AP

"Ik heb altijd vermoedens gehad": April vertelt hoe ze haar eigen vader ontmaskerde als seriemoordenaar

SeriemoordenaarApril Balascio (48) is opgegroeid met een vader die seriemoordenaar was. Aan het tijdschrift 'People' vertelt ze nu hoe ze almaar meer bewijs tegen hem verzamelde. Uiteindelijk vond ze de moed om Edward Edwards zelf aan te geven bij de politie.

9 reacties

 • Christa Van Cleven

  5 jaar geleden
  een dikke proficiat en respect aan de dochter voor de moed die zij heeft opgebracht
 • Ludwine Eeckhout

  5 jaar geleden
  Vind het heel moedig van die dochter!!!! Moet je daarvoor een adoptiekind hebben??? Een adoptiekind beschouw je toch eerder als je eigen kind en tracht er toch ook alles voor te doen. Die vent was het niet waard om iemand te hebben!!! Welke monsters lopen er tegenwoordig toch allemaal rond????? Ongelooflijk!!!!
 • Bart Mans

  5 jaar geleden
  @Guy boodts lees het artikel wel volledig a.u.b.
 • Fabian Couckelaere

  5 jaar geleden
  Het is nu niet dat die vader gewoon iemand per ongeluk doodde he Matthias. Dan zou ik het nog kunnen begrijpen dat de dochter zweeg. Maar hij schepte er plezier in zoveel slachtoffers te maken. Moet lastig geweest zijn, maar de dochter heeft de juiste beslissing genomen.
 • Buelens ransca

  5 jaar geleden
  Levens had je niet kunnen redden, heel goed dat je hem aangegeven hebt meer mensen zouden dit moeten doen .Proficiat en neem je zelfs niks kwalijk...maar wel de vraag wat met zijn vrouw wat vond die ervan wist die het?