Dominic (4) komt met een babyhert thuis
Volledig scherm
Dominic (4) komt met een babyhert thuis © Facebook

“Ik doe de voordeur open en daar staat mijn zoon (4) met een jong hertje”

Haar zoontje Dominic was buiten gaan spelen nabij hun vakantiehuis in de Amerikaanse staat Virginia. Groot was de verbazing toen mama Stephanie Brown de voordeur opentrok en haar oogappel zag glunderen met zijn nieuwe vriendje: een jong hert.

40 reacties

 • Luc Vaes

  2 jaar geleden
  Allemaal heel schattig, maar echte dierenvrienden weten dat dit reekalfje nu hoogstwaarschijnlijk zal verstoten worden door zijn moeder en bijgevolg zal sterven.
 • Polutnik Ronald

  2 jaar geleden
  Dit hertje kan wel al op zijn eigen leven , zonder moeder erbij . Natuurlijk is het wel mooier met de ouder .
 • philip dupont

  2 jaar geleden
  Inderdaad Gert. Het zal hoogstwaarschijnlijk verstoten worden. Om die reden vragen we hier in Belgie asn hondenbezitters om hun hond aan de lijn te houden in het bos. Geur is zo belangerijk in de natuur.
 • Paul van de velde

  2 jaar geleden
  Wat schattig.
 • R C

  2 jaar geleden
  Een baby hert moet je laten liggen en zeker niet aankomen. Anders heeft ze de geur van een mens op zich en keert de moeder niet terug naar haar baby. Mooie foto maar dier is ten dode opgeschreven.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.