Dominic (4) komt met een babyhert thuis
Volledig scherm
Dominic (4) komt met een babyhert thuis © Facebook

“Ik doe de voordeur open en daar staat mijn zoon (4) met een jong hertje”

Haar zoontje Dominic was buiten gaan spelen nabij hun vakantiehuis in de Amerikaanse staat Virginia. Groot was de verbazing toen mama Stephanie Brown de voordeur opentrok en haar oogappel zag glunderen met zijn nieuwe vriendje: een jong hert.

40 reacties

 • Luc Vaes

  5 maanden geleden
  Allemaal heel schattig, maar echte dierenvrienden weten dat dit reekalfje nu hoogstwaarschijnlijk zal verstoten worden door zijn moeder en bijgevolg zal sterven.
 • Polutnik Ronald

  5 maanden geleden
  Dit hertje kan wel al op zijn eigen leven , zonder moeder erbij . Natuurlijk is het wel mooier met de ouder .
 • Philip Dupont

  5 maanden geleden
  Inderdaad Gert. Het zal hoogstwaarschijnlijk verstoten worden. Om die reden vragen we hier in Belgie asn hondenbezitters om hun hond aan de lijn te houden in het bos. Geur is zo belangerijk in de natuur.
 • pol van de velde

  5 maanden geleden
  Wat schattig.
 • René Chamorre

  5 maanden geleden
  Een baby hert moet je laten liggen en zeker niet aankomen. Anders heeft ze de geur van een mens op zich en keert de moeder niet terug naar haar baby. Mooie foto maar dier is ten dode opgeschreven.
 1. Huidig premier eist overwinning verkiezingen Armenië op, tegenstanders vermoeden stembusfraude

  Huidig premier eist overwin­ning verkiezin­gen Armenië op, tegenstan­ders vermoeden stembus­frau­de

  De waarnemend premier van Armenië, Nikol Pasjinian, heeft de overwinning geclaimd bij de parlementsverkiezingen die gisteren zijn gehouden in het land. Na de telling van de stemmen heeft zijn partij Burgerlijk Contact 53,9 procent van de stemmen behaald, terwijl de Armeense Alliantie van zijn belangrijkste tegenstrever, voormalig president Robert Kotsjarian, goed was voor 21 procent. De alliantie onder leiding van Kotsjarian erkent de claim van Pasjinian niet en vermoedt dat er sprake is van stembusfraude.