Links: Shanara Mobley, de biologische moeder van Kamiyah. Rechts: Gloria Williams, haar ontvoerster.
Volledig scherm
Links: Shanara Mobley, de biologische moeder van Kamiyah. Rechts: Gloria Williams, haar ontvoerster. © AP

"Ik ben nog altijd aan het afzien. Ík ben je mama, Kamiyah!": meisje werd 20 jaar geleden bij de geboorte ontvoerd, nu blijft ze haar kidnapster verdedigen

Kidnapping"Het geneest niet. Ik ben nog altijd aan het afzien. Kamiyah, ík ben je mama!" Met tranen in de ogen getuigde Shanara Mobley gisteren in de rechtszaal van Florida over de pijn die ze nu al bijna twintig jaar aan een stuk voelt. Haar dochter werd enkele uren na de geboorte ontvoerd, pas achttien jaar later zou Gloria Williams als dader tegen de lamp lopen. Hoewel Shanara nu opnieuw contact heeft met haar dochter voelt ze dat ze op de tweede plaats blijft staan. De vrouw eist dan ook de doodstraf voor Williams. In realiteit riskeert de kidnapster een celstraf van 22 jaar.

11 reacties

 • Carolien Smets

  3 jaar geleden
  Ik heb geen medelijden met de kidnapster! Ben zelf een dochtertje verloren en ik denk dat dit als moeder net hetzelfde aanvoelt. Oké zij had ook een dochter verloren maar dat neemt niet weg dat je iemand anders haar kind moet ontnemen.
 • Clement Asselman

  3 jaar geleden
  Steek ze toch maar heel lang binnen!
 • Elle Devee

  3 jaar geleden
  Die dochter zal haar moeder wel begrijpen als ze zelf wat ouder is. Ik heb geen enkel begrip voor die kidnapster. Een zware straf is op zijn plaats.
 • Polutnik Ronald

  3 jaar geleden
  Dat is bijna hetzelfde als iemand vermoorden , dus ophangen . En niet gaan zeggen ocharme toch , maar het moest eens jouw kindje zijn .
 • Ka Ka

  3 jaar geleden
  Op uw 16de is alles met al die hormonen en zware emoties levenslang traumatisch. Ik geloof wel dat ze dit elke dag heeft blijven voelen. Aan de andere kant was haar dochter heel goed opgevoed en niet misbruikt. Daarvoor zou ik de valse moeder nog mild bestraffen, maar ze heeft een onaanvaardbaar daad begaan, dus er moet gerechtigheid zijn. Moeilijke tijden voor iedereen.
 1. Moskou: “Aanslag op Wit-Russische leider Loekasjenko verijdeld”
  9

  Moskou: “Aanslag op Wit-Russische leider Loekasjen­ko verijdeld”

  Volgens de Russische geheime dienst FSB is een aanslag op president Aleksandr Loekasjenko in Wit-Rusland voorkomen. Samen met de autoriteiten in het naburige Wit-Rusland zijn in Moskou twee mannen gearresteerd onder wie één Amerikaanse staatsburger, zo maakte de FSB zaterdagavond in Moskou bekend. Loekasjenko zelf laat zondag weten dat een staatsgreep en een moordpoging tegen hem en zijn familie verijdeld werden. Dat alles zou, volgens Loekasjenko, door de Verenigde Staten voorbereid zijn.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee