AP, Facebook
Volledig scherm
© AP, Facebook

“Ik ben bijna dood”: jongen (16) belt noodnummer nadat hij klem komt te zitten in wagen en hoopt dat politie hem zal redden. Maar de tijd tikt weg

BuitenlandKyle Plush (16) wist meteen dat zijn leven in gevaar was toen hij vast raakte onder een zetel in zijn wagen. Met de stemcontrole van zijn smartphone slaagde hij er nog in om het noodnummer te bellen en wanhopig smeekte hij om hulp. “Ik ga hier sterven”, klonk het. “Zeg aan mijn mama dat ik haar graag zie als ik het niet haal.” Hij hoopte dat de politie hem zou redden. Tevergeefs.

32 reacties

 • Chiel Van Damme

  2 jaar geleden
  Vind het maar al te zot dat een 16 jarige al met de auto mag rijden, zijn nog snotneuzen!! Amerikaanse wetgeving is op vele vlakken de grote boosdoener. Massa’s schietpartijen gebeuren er, logisch als je wapens toelaat.
 • petra vercauteren

  3 jaar geleden
  wat ik niet goed snap, is waarom hij zijn ouders niet gebeld heeft?en wel de hulpdienst ,zijn ouders kennen de school beter dan de politie ,en wel 2 keer ,veel sterkte aan die ouders ,het is bekend dat er in u.s.a veel politie is die het niet zo nauw nemen met de regeltjes omkoopschandalen ten top daar .en dat komt omdat die lonen vrij laag zijn .misschien heel het systeem eens onder de loep nemen zodat die mensen hun job wel terug graag willen doen en loon naar werk krijgen
 • raf peeters

  3 jaar geleden
  @Heidi Werbrouck,een beetje klakkeloos het artikel overnemen en in herhaling vallen is makkelijk maar ben ervan overtuigt dan je zelfs CBS7 niet hebt als zender. In de USA zijn ze sterk snel de constructeur de schuld te geven voor alles,vooral om zoveel mogelijk een zo hoog mogelijk bedrag in de wacht te slepen van de producent als ie een of ander gebruiksaanwijzing niet tot in detail is geschreven,vb je kan je mond verbranden aan hete koffie to go,maar o wee staat er niet op.
 • Line Breemer

  3 jaar geleden
  Hoe we van Amerika kunnen leren hoe het vooral NIET moet......
 • Leila Ali

  3 jaar geleden
  Ocharme zo jong vreselijk vr de ouders
 1. Wonderboy uit 'Afscheid' overwint zeven tumoren zonder te vechten: "Ik was klaar om te sterven"
  PREMIUM

  Wonderboy uit 'Af­scheid' overwint zeven tumoren zonder te vechten: "Ik was klaar om te sterven"

  Theo Verhavert (66) heeft jarenlang de eindmeet getrokken voor koersen. Tot dokters zijn eindmeet trokken: hij zou 2018 niet halen, in zijn lichaam zaten zeven tumoren, hij kreeg palliatieve zorg. Ondertussen zijn we mei, is zijn lichaam kankervrij en noemt zijn huisarts hem 'wonderboy'. Vanavond duikt Theo voor het eerst op in 'Afscheid' op Eén. Theo is de enige getuige uit de reeks die nog leeft.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw