Volledig scherm
© RV

Igor rekent in rijmvorm af met relschoppers die piano station Eindhoven vernielden

VIRAALRelschoppers hebben zondag voor honderdduizenden euro’s schade aangericht aan het Centraal Station van Eindhoven. Het herstellen ervan gaat tot twee maanden duren. De amokmakers grepen het instellen van een corona-avondklok bij onze noorderburen aan om slaags te raken met de oproerpolitie.  De gemaskerde jongemannen en mannen trokken een spoor van vernieling door de grootste stad van Noord-Brabant.

11 reacties

 • Ruben Beylemans

  1 maand geleden
  Oppakken die handel en een zware straf opleggen.Het hoort niet in geen enkel maatschappij.Geweld lost niks op en je maakt je eigen leven zuur om zo te doen.Het zijn strafbare feiten die ernstigegevolgen kunnen opleveren tot gevangenisstraf.
 • Alex Terieure

  1 maand geleden
  Als je hun oproepen via sociale media leest dan ben je ook meteen geïnformeerd over hun niveau, beneden alle peil, vol schrijffouten enz. Hoe wil je dan toch dat ze respect hebben voor iemand anders zaken? Het zijn gewoon wilden, primaten.
 • Ellie Dubois

  1 maand geleden
  Nooit een goede zaak geweest om dienstplicht af te schaffen, het leger in voor 3 jaar. Jongeren van vandaag hebben geen respect meer voor niets of niemand.
 • dirk verhelst

  1 maand geleden
  In feite zijn het allemaal kleine lafaards , sterk met velen maar alleen geen cent waard , dan gaan ze lopen als bange wezels !! Ben er ooit eens 3 tegen gekomen savonds in een parkje , wilden praat beginnen verkopen tot ze mijn hond zagen , een engelse bull , alle 3 met staart tussen hun benen maken dat ze weg kwamen , de helden !!
 • emiel wouters

  1 maand geleden
  En waarom nu eens niet alles laten liggen wat die relschoppers hebben stukgeslagen. Dat is een andere kijk op het gebeuren. Misschien worden relschoppers dan straatkeerders of vuilnisophalers. dan hebben ze een zinnige bezigheid, en dan vaart de natuur er wel bij. Want maken om opnieuw te laten stukslaan is dweilen met de kraan open. En dat breng alleen iets op voor de nog rijkeren. Laten liggen zou ik zeggen.
 1. Man loopt dwars door glazen deur zijn hond achterna
  Play

  Man loopt dwars door glazen deur zijn hond achterna

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven