De politie deed een oproep naar informatie over de man en boekte daarmee uiteindelijk na maanden onderzoek succes.
Volledig scherm
De politie deed een oproep naar informatie over de man en boekte daarmee uiteindelijk na maanden onderzoek succes. © Dorset Police

Identiteit bekend van man met motorhelm die in september plots opdook aan Britse kust en niet wist wie hij was

De Britse politie stond vorig jaar op 28 september voor een raadsel toen een man met een zwarte motorhelm zonder vizier plots opdook op het strand van Weymouth in Dorset in het zuiden van Engeland. De man sprak met een Oost-Europees accent, maar wist zelf niet wie hij was of waar hij vandaan kwam. Nu is zijn identiteit eindelijk dan toch achterhaald.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.