Huiveringwekkende beelden: meisje (8) wordt onder oog van moeder meegelokt door haar toekomstige moordenaar

In 2013 werd Cherish Perrywinkle (8) ontvoerd uit een Walmart-winkel in Florida. De volgende dag werd haar lichaam teruggevonden voor de ingang van een kerk, ze bleek verkracht en vermoord te zijn. Het Openbaar Ministerie heeft nu beelden vrijgegeven van het moment waarop de dader toesloeg.

  1. Paus Franciscus krijgt Spider-Man op bezoek in Vaticaan

    Paus Franciscus krijgt Spi­der-Man op bezoek in Vaticaan

    De paus heeft op de woensdagaudiëntie in het Vaticaan ook een Spider-Man ontvangen. Hij had plaatsgenomen in de sectie hoogwaardigheidsbekleders en zat onder meer naast een in het zwart geklede geestelijke, die totaal niet verbaasd leek over de strakke rood-zwart-blauwe uitdossing van zijn gemaskerde buurman. Sommige waarnemers waren erg verbaasd over de komst van de stripfiguur naar de statige binnenplaats van San Damaso, in het pauselijk paleis.
  2. Opnieuw schokkende vondst in Canada: “Honderden lichamen” gevonden nabij voormalig internaat

    Opnieuw schokkende vondst in Canada: “Honderden lichamen” gevonden nabij voormalig internaat

    Een inheemse groepering in Canada heeft honderden anonieme graven ontdekt in de buurt van een voormalig internaat in de Canadese regio Saskatchewan. De groepering maakt niet bekend hoeveel overblijfselen er gevonden zijn, maar het zou gaan om de “meest significante vondst tot nu toe” en meer dan 300 graven bevatten. Donderdagochtend lokale tijd volgt een persconferentie over de "afschuwelijke en schokkende vondst".