Een politiepatrouille wandelt voorbij kaarsjes en bloemen op de plek waar iemand het leven liet tijdens de terreuraanslag in Wenen.
Volledig scherm
Een politiepatrouille wandelt voorbij kaarsjes en bloemen op de plek waar iemand het leven liet tijdens de terreuraanslag in Wenen. © AFP

Huiszoekingen in Duitsland in verband met terreuraanslag in Wenen

In Duitsland zijn vrijdagmorgen huiszoekingen begonnen in verband met de islamistische aanslag in Wenen. Dat heeft de federale politie in Wiesbaden meegedeeld.

2 reacties

 • Ludovic De Beuckeleer

  2 maanden geleden
  met liegen en bedriegen hoed men de bevolking kalm , wat het anders zou zijn weet ik niet maar de toekomst ziet er voor  niemand rooskleurig uit zolang deze zaken blijven gebeuren.
 • Valentijn Jacobs

  2 maanden geleden
  Niet te geloven dat er na een aanval van een lone wolf zoals ze overal in de media schrijven , nu plotseling honderden huiszoekingen en aanhoudingen kunnen zijn , had die lone wolf dan zoveel welpen rondlopen, stop met de bevolkingen te beliegen en bedriegen en de schuld op ons te leggen, omdat we niet verdraagzaam genoeg zijn, verleden week schreef men zelfs dat ons BNP met 2,5% gestegen was met dank aan de illegalen en immigranten, moet er nog zand zijn ?
 1. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank

 2. Maria (86) heeft Britse coronavariant maar is niet ziek
  Play

  Maria (86) heeft Britse coronavari­ant maar is niet ziek