.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Filip Lanszweert

Hot Marijke gaat net als vijfhonderd andere Belgen vier uur aanschuiven voor Franse prik tegen apenpokken: "Wil mijn sociaal leven niet opnieuw verliezen”

Het vaccinatiecentrum in het Noord-Franse Lille, dat zaterdag uitzonderlijk open was voor een gratis en preventieve prik tegen het apenpokkenvirus, kreeg in hoofdzaak - lees: bijna vijfhonderd - Belgen over de vloer. Velen van hen hadden het er voor over om vier uur lang in de volle zon te staan aanschuiven. “Want ik wil mijn sociaal leven niet opnieuw verliezen.” Opvallende verschijning tussen de wachtenden: sekswerker Hot Marijke. Sfeerverslag uit Lille.

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.