Voorstanders van het homohuwelijk demonstreren aan het Amerikaanse Hooggerechtshof.
Volledig scherm
Voorstanders van het homohuwelijk demonstreren aan het Amerikaanse Hooggerechtshof. © PHOTO_NEWS

Hooggerechtshof VS verbiedt omstreden bekeringstherapie homo's

Het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten heeft de facto de therapie in New Jersey verboden die de geaardheid van homoseksuele jongeren poogt te veranderen. Het weigerde zich namelijk over de zaak te buigen.

 1. Topman AstraZeneca is zelf “teleurgesteld” over vaccinleveringen, maar kan Europarlementariërs niet overtuigen: “U bent precies een stuk zeep”

  Topman AstraZene­ca is zelf “teleurge­steld” over vaccinleve­rin­gen, maar kan Europarle­men­ta­riërs niet overtuigen: “U bent precies een stuk zeep”

  De staatshoofden en regeringsleiders van de Europese Unie zijn donderdagmiddag begonnen aan een nieuw digitaal overleg over de aanpak van de coronapandemie. Bovenaan de agenda: hoe het tempo van de sputterende vaccinatiecampagnes opdrijven? AstraZeneca-topman Pascal Soriot zegt zelf “teleurgesteld” te zijn dat de productie en dus de levering van zijn coronavaccin tegenvalt. “Net als jullie”, zei hij in het Europees Parlement. Maar zijn uitleg waarom de levering van de vaccins in het Verenigd Koninkrijk zoveel vlotter loopt dan in de EU, kon de parlementsleden niet bekoren.
 1. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'

 2. Maak kennis met de meisjes én jongens die dingen naar stek bij K3
  Play
  tv

  Maak kennis met de meisjes én jongens die dingen naar stek bij K3