De dierenwinkel ‘Little Boss’ in Hongkong is momenteel gesloten.
Volledig scherm
De dierenwinkel ‘Little Boss’ in Hongkong is momenteel gesloten. © REUTERS

Hongkong doodt 2.000 hamsters na corona-uitbraak in dierenwinkel

HongkongDe gezondheidsautoriteiten van Hongkong zullen ongeveer 2.000 hamsters moeten doden nadat enkele van de beestjes in een dierenwinkel positief hadden getest op het coronavirus. In de stadstaat geldt een strikte nultolerantie voor het virus. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Britse rechtbank: “Een man ‘kaal’ noemen op de werkvloer is seksuele intimidatie”

  Britse rechtbank: “Een man ‘kaal’ noemen op de werkvloer is seksuele intimida­tie”

  Een man op het werk uitschelden voor ‘kale’ kan beschouwd worden als seksuele intimidatie. Dat heeft een Britse rechtbank bepaald. Volgens de rechters hebben mannen veel vaker met haarverlies te kampen dan vrouwen, waardoor het een toespeling is op hun geslacht en dus een vorm van discriminatie en seksuele intimidatie is. “Het kan vergeleken worden met een opmerking over de borstgrootte van een vrouw”, klinkt het.