Volledig scherm
© REUTERS

Hongaars premier Orbán reageert op schandaal partijgenoot: “Wat hij gedaan heeft, is onacceptabel”

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft in het blad Magyar Nemzet gereageerd op het nieuws dat zijn partijgenoot en intussen voormalig Europarlementslid József Szájer betrapt werd op een seksfeest in Brussel. 

9 reacties

 • Louis Heyens

  2 maanden geleden
  en heeft Orban het dan over het feit dat het zijn partijgenoot is (was) of over het feit dat Szájer de coronamaatregelen overtrad, of dat Szájer op een sexfeestje was of dat Szájer zich in homokringen begaf ...Wie zal het zeggen ... ?
 • Jean-Claude Van Meirhaeghe

  2 maanden geleden
  Als vreemdelingen zich niet aan de Belgische wetgeving kunnen houden is hun plaats niet in Belgie maar terug in eigen land waar die strikter is.
 • bruno draulans

  2 maanden geleden
  Die pipo verdient minstens een mot tegen zijn appel. Juist dit soort zorgt ervoor dat deze lockdown er is. Ik hoop dat hij met zijn klacht zelf een serieuze straf krijgt. Hij denkt dat hij onschuldig bezig is. Dat moet je maar eens op een intensive care gaan uit leggen. Krapuul is dit, vlakaf gezegd.
 • luc Cuypers

  2 maanden geleden
  Straks stapt Unia nog mee op dezelfde wagen . En worden de agenten veroordeeld in plaats van de daders . Als het om Europolitici gaat is geen enkele brug te ver . Shame on you .
 • marc huyghebaert

  2 maanden geleden
  Als dat privé was, is dat privésfeer van die man - dat ie wou weglopen is verkeerd en samen groeperen tijdens Corona ook - maar voor de rest is dat privé punt uit moeten niet belachelijk doen, tot ze zelf betrapt worden op iets
 1. De man die in de grondwet schreef dat huwelijk iets is ‘tussen man en vrouw’: wie is de Hongaarse toppoliticus die betrapt werd op Brussels homofeest?
  PREMIUM

  De man die in de grondwet schreef dat huwelijk iets is ‘tussen man en vrouw’: wie is de Hongaarse toppoliti­cus die betrapt werd op Brussels homofeest?

  Hongaarse media zien een complot achter het verstoorde homofeestje van vrijdag in Brussel. Want het was niet zomaar een politicus die daar werd betrapt. József Szájer (59) is een medestichter van de omstreden regeringspartij Fidesz — niet bepaald vriendelijk voor andersgeaarden. En hij is getrouwd met ’s lands invloedsrijkste magistraat. Voor alle duidelijkheid: een vrouw.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Brandweer redt kind dat vastzit in haar speeltuig
  Play

  Brandweer redt kind dat vastzit in haar speeltuig