AP
Volledig scherm
© AP

Honderden oud-procureurs in open brief: "Als Trump geen president was, zou hij vervolgd worden voor belemmering rechtsgang"

Als Donald Trump geen president was geweest, zou hij vervolgd worden voor belemmering van de rechtsgang, op basis van de elementen die bekendraakten na het Rusland-onderzoek. Dat zeggen honderden oud-procureurs vandaag in een open brief, waarover Amerikaanse media berichten.

12 reacties

 • MICHELINE GEVERS

  2 jaar geleden
  Maar waar is hij toch zo bang van??? Waarom mag niets openlijk? Waarom altijd uitvluchten? Waarom altijd liegen? En nog eens 100 maal waarom? Als hij zuiver was mocht toch alles openbaar gemaakt worden. Of hij goed of slecht is voor Amerika moet de toekomst nog uitwijzen. Maar nu...
 • Rik Kleinmond

  2 jaar geleden
  Trump is gratis president, de kriminele zetelen in de europese unie, meneer Wesley Gevaert.
 • Michael Aerts

  2 jaar geleden
  Voor alle duidelijkheid Mueller heeft nooit verklaard dat Trump niet betrokken is. Trump en Barr hebben het zo geïnterpreteerd in hun uiterst korte en met zwarte lijntjes doorstreepte versie van het rapport. Waarom is Trump zo gekant tegen die verklaring onder ede? Hij en zijn handpopje Barr hebben het rapport wel ongecensureerd gelezen.
 • Hubert Lescroart

  2 jaar geleden
  Hij zal de geschiedenis ingaan als de slechtste president ooit , hopelijk zal hij zich moeten verantwoorden.
 • Jean West

  2 jaar geleden
  Clinton heeft wel openlijk gelogen over zijn affaire met Monica en is ook president gebleven.