Honderden mensen opgepakt na verboden coronabetogingen Berlijn

De politie van Berlijn heeft ongeveer vijfhonderd mensen opgepakt na verboden coronabetogingen in de Duitse hoofdstad. Duizenden tegenstanders van het Duitse coronabeleid gingen zondagmiddag de straat op. Betogers negeerden een protestverbod en volgens lokale media hing er een gespannen sfeer. 

20 reacties

 • hans voet

  2 maanden geleden
  Bij protesten van andere strekking, waar de betogers veel agressiever zijn, zelfs systematisch plunderen, daar doet de politie bijna niets. Is het makkelijker om hondsbrutaal op te treden tegen vredelievende betogers die voor een elementair mensenrecht opkomen ?
 • Eric De landtsheer

  2 maanden geleden
  Gelukkig zijn er nog zulke mensen
 • Ronny Verdoodt

  2 maanden geleden
  @Rik NELLES: ...maar de Pharma industrie of overheden nemen niet de verantwoordelijkheid bij de bijwerkingen van het vaccin dat nog niet alle stadia doorlopen heeft voor een goedkeuring. De mensen worden nu in een razend snel tempo ingespoten als koeien, meelopen met de rest. Het eerste spuitje is gezet , tweede ook al, derde staat eraan te komen,...wanneer het vierde en vijfde? Met alle respect maar ik wil niet voor proefkonijn spelen of mijn leven riskeren. Heb geen probleem om thuis te blijve
 • Michel Roman

  2 maanden geleden
  Al de niet gevacineerden in quarantaine zetten en ze daar houden. Dankzij dergelijk tuig blijft deze pandemie aanhouden.
 • Piet Deroover

  2 maanden geleden
  De gevolgen van vaccinatie is in elk geval dat de zorg minder belast wordt en vooral dan de intensieve, dan is het te moeite om je te laten vaccineren. Ooit wordt het verplicht of we worden een ontwikkelingsland, met een minimale sociale zekerheid.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.