Democratische Senator Kirsten Gillibrand (links) met actrice en comédienne Amy Schumer (rechts) en actrice en model Emily Ratajkowski (midden) spreken de verzamelde menigte toe aan het Hooggerechtshof in Washington.
Volledig scherm
Democratische Senator Kirsten Gillibrand (links) met actrice en comédienne Amy Schumer (rechts) en actrice en model Emily Ratajkowski (midden) spreken de verzamelde menigte toe aan het Hooggerechtshof in Washington. © AP

Honderden demonstranten bezetten Senaatsgebouwen in Washington en protesteren tegen Kavanaugh

De Amerikaanse politie heeft honderden demonstranten gearresteerd die twee kantoren van de Senaat waren binnengedrongen. De protestactie richtte zich tegen de mogelijke benoeming van Brett Kavanaugh tot rechter. Volgens CNN zijn 302 demonstranten opgepakt.

6 reacties

 • leppens victor

  3 jaar geleden
  Hoeveel inwoners telt de USA alweer? mvg.
 • paul remy lemmens

  3 jaar geleden
  zal de democraten veel geld kosten want amerikanen doen niets voor niets , zelfs protesteren moet betaald worden.
 • Valentijn Jacobs

  3 jaar geleden
  Als dit geen politiek spel is, dan weet ik het niet meer, zij werd verkracht ze was 15 hij 17, ik denk niet indien de man een straatveger zou geworden zijn dat er zoveel kabaal zou over geweest zijn, ze moest haar verkrachting als dokter van een ellenlange brief aflezen of ze wist het niet meer, mijn grootmoeder zou in 1922 ook verkracht geweest zijn door een laurierblad verkoper, ze had pech dat het geen opperrechter was.
 • Markos Verswyvel

  3 jaar geleden
  En gelijk hebben ze.
 • Frans Dedokker

  3 jaar geleden
  Wat een flauwe kul zeg