Anthony Fauci
Volledig scherm
Anthony Fauci © AFP

“Honderd miljoen vaccinaties in eerste 100 dagen Biden is mogelijk”

Het doel van Joe Biden om ervoor te zorgen dat er in zijn 100 eerste dagen als president 100 miljoen dosissen van de coronavaccins worden toegediend, is haalbaar. Dat heeft topimmunoloog Anthony Fauci gemeld. Die wordt ook de voornaamste raadgever van de nieuwe president in de strijd tegen het coronavirus.

5 reacties

 • Nancy De Cloedt

  3 maanden geleden
  Aja daar lukt het wel, zoals ik al zei, weer eerst besteld en betaald krijgt zijn levering .Wij krijgen de overschotten .De Croo en co er is geen reden om te feesten , wij niet is jullie ook niet.
 • eric reynebeau

  3 maanden geleden
  @ Demaeyer. UK vaccineert ook met Astra Zeneca dat onder gewone temperaturen kan toegediend worden geen - 70C zoals bij Pfizer. Hier is Astra Zeneca nog niet goedgekeurd door Europa. Een vaccin zoals dat van AZ maakt transport en vaccinatie veel simpeler.
 • nicole desseyn

  3 maanden geleden
  Het zal wel lukken daar maar hier 11 000 000 vaccineren zal meer dan een jaar in beslag nemen
 • Rudo Van Leuven

  3 maanden geleden
  Terwijl hier in ons GROOT land de eerste minister bezig is met feestjes.
 • carlos demaeyer

  3 maanden geleden
  carlos demaeyer toch practig en wij hebben zelf jaren Pfizer laten genieten van belastingen en kijk wat in America kan ,dan Moderna ja leuk 3000 leveringen eerste week echt grappig ,die farma s,en waar blijven al die andere vaccins ? Ook stellen we vast in uk kan men zelfs in locale dorpskerken enz vaccin toedien in ons druk bevolkt Belgie is het weeral zogezegt om transport redenen niet mogelijk ,echt ?geen grap ?
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Advocaat van ex-agent vraagt vrijspraak in slotpleidooi proces George Floyd, jury buigt zich nu over schuldvraag
  8

  Advocaat van ex-agent vraagt vrijspraak in slotplei­dooi proces George Floyd, jury buigt zich nu over schuld­vraag

  Het proces rond de spraakmakende dood van de zwarte Amerikaan George Floyd nadert de ontknoping. De juryleden hebben zich afgezonderd om zich te buigen over de vraag of de witte ex-agent Derek Chauvin schuldig is aan het overlijden van Floyd tijdens diens arrestatie vorig jaar in Minneapolis. Het is nog koffiedik kijken hoelang dat zal duren. In zijn slotpleidooi vroeg de advocaat van Chauvin de vrijspraak voor zijn cliënt.
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League