Boris Johnson spreekt bij zijn ambtswoning in Londen.
Volledig scherm
Boris Johnson spreekt bij zijn ambtswoning in Londen. © AP

Honderd Britse parlementsleden roepen Johnson op parlement bijeen te roepen

Meer dan honderd Britse parlementsleden hebben in een brief premier Boris Johnson opgeroepen om het parlement onmiddellijk samen te roepen, tijdens de vakantieperiode, om nog over de brexit te debatteren.

5 reacties

 • Etienne De Bondt

  1 jaar geleden
  Hoe enkelen een gans land in de afgrond kan duwen. Gans die kliek rond Johnson en die andere gek Ferrage zijn een gevaar voor niet enkel de Britten maar ook voor europa
 • Matthijs van Honk

  1 jaar geleden
  Elitair mannetje die zegt dat hij dat niet is. Privé school - niet elitair? Ammehoela! En de hardwerkende Brit is de dupe van dit soort machtswellustige mannetjes. Europa moet de poot stijf houden. Sorry voor de Britten als het verkeerd afloopt. Dan hadden ze eerder moeten bedenken dat de toekomst aan de kinderen toehoort en niet aan oud-bakken 50ers.
 • Jos Spriet-Dewaele

  1 jaar geleden
  Johnson speelt gewoon een spelletje blufpoker met europa Afwachten dus wie wint
 • Eddy BAEYENS

  1 jaar geleden
  Het resultaat van een wereldvreemd jongetje die geen enkele realiteit met de werkelijkheid heeft. Opgevoed in een eliteschool omringd door wereldvreemden die geen enkel realiteitsbesef hebben. Het werreldje van ons kent ons.
 • Paul Philippaerts

  1 jaar geleden
  Waarom worden er zo dikwijls idioten gekozen om het land te leiden. Het is niet de kiezer die kiest, het is de partijtop die zichzelf zogezegd laat verkiezen. In een land dat geen democratie van het volk heeft, maar het volk alleen maar laat kiezen voor de door de partijen aangestelden, zit je altijd met een diktatuur.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken