Russ met zijn redders
Volledig scherm
Russ met zijn redders © Facebook

Hond is al 4 maanden vermist, tot skiër merkt dat dier klem zit in de sneeuw en geweldige reddingsactie volgt

De hond, Russ, raakte in augustus vermist tijdens de hevige bosbranden in Californië. Daarna ontbrak elk spoor van de viervoeter. Net toen zijn baasje alle hoop had opgegeven, werd Russ opgemerkt door een skiër. Het dier zat klem in anderhalve meter sneeuw. Reddingswerkers konden hem bevrijden en met een slee de berg afvoeren. Vervolgens werd Russ herenigd met zijn overgelukkige baasje.

23 reacties

 • Ives Ameel

  3 maanden geleden
  Gelukkig dat er nog zo een soort mensen bestaat.
 • Eddy Vermeulen

  3 maanden geleden
  Echte dierenvrienden kennen het gevoel als je je beste vriend verliest. Je huisdier verliezen door overlijden is één ding, maar op deze wijze, dat is wat anders.
 • Ives Ameel

  4 maanden geleden
  Er bestaat dan toch nog iets als mensen met gevoelens.
 • Mireille Pieraerts

  4 maanden geleden
  Mooi hoor mannen gefeliciteerd xxx
 • Alex Jonckers

  4 maanden geleden
  Een mirakel ,de juiste mensen op de juiste plaats, ontroerend.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Russische tank staat zwaar toegetakeld op mijnenveld, maar dan komt er een andere aandraven
  Play

  Russische tank staat zwaar toegeta­keld op mijnenveld, maar dan komt er een andere aandraven

  Een grote explosie heeft twee Russische tanks vernield in Oost-Oekraïne. Dronebeelden tonen twee Russische BMP-2's op een wei dat een mijnenveld blijkt te zijn. Een ervan reed al over een mijn en is zichtbaar toegetakeld. Wanneer de andere tank tegen hoge snelheid komt aanrijden, volgt er plots een enorme ontploffing. Mogelijk reed de tweede tank in volle vaart op een andere mijn. Bekijk hierboven de beelden.