Conan, hier op de gefotoshopte afbeelding, wordt volgende week in het Witte Huis verwacht.
Volledig scherm
Conan, hier op de gefotoshopte afbeelding, wordt volgende week in het Witte Huis verwacht. © Twitter @realDonaldTrump

Hond Conan krijgt heldenontvangst bij Trump

De militaire werkhond Conan, die betrokken was bij de uitschakeling van IS-kopstuk Abu Bakr al-Baghdadi, krijgt een heldenontvangst in Washington. President Donald Trump zegt in een tweet dat de hond "ergens volgende week het Midden-Oosten verlaat om naar het Witte Huis te komen". 

19 reacties

 • Jan Verstrepen

  2 jaar geleden
  En hij heeft het verdient!
 • Carmen De Gussem

  2 jaar geleden
  Mooi beestje, ik denk dat hij wel een steakje of iets anders dat lekker is ook zal gekregen hebben. Natuurlijk ook proficiat voor zijn baasje die van hem zo'n flinke woef maakte!
 • Marc Saerens

  2 jaar geleden
  Kijk hoe fier die Mechelaar kijkt................ Dieren hebben dus zeker gevoelens !!!!
 • RENE LENAERTS

  2 jaar geleden
  Ik vermoed dat Conan een flinke knook nog meer zou appreciëren.
 • Jean Aimar

  2 jaar geleden
  Beste VS president ooit. Een zegen voor Amerika en de ganse wereld. Op naar een tweede ambstermijn.
 1. De heldhaftige K9-hond die gewond raakte bij de raid tegen al-Baghdadi
  Dood IS-leider

  De heldhafti­ge K9-hond die gewond raakte bij de raid tegen al-Baghdadi

  Niet enkel mensen tonen zich heldhaftig bij gevaarlijke militaire operaties. Een Amerikaanse legerhond – waarvan de naam niet is vrijgegeven – wordt geprezen voor zijn betekenisvolle bijdrage aan de grote raid tegen IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi in Syrië. Onder meer de president himself zet de K9-hond in de bloemetjes. “We hebben een foto vrijgegeven van de prachtige hond die geweldig werk heeft geleverd bij het vangen en doden van de leider van IS”, schreef Donald Trump bij de foto op Twitter. De Mechelse herder raakte lichtgewond bij de aanval.
 2. Dubbele moord op zoon en moeder prominente familie blijft nog onopgelost: Paul (22) kreeg doodsbedreigingen in nasleep fataal bootongeluk
  South Carolina

  Dubbele moord op zoon en moeder prominente familie blijft nog onopgelost: Paul (22) kreeg doodsbe­drei­gin­gen in nasleep fataal bootonge­luk

  Bijna twee weken na de dubbele moord op Maggie (52) en haar zoon Paul (22) Murdaugh in VS-staat South Carolina blijft een doorbraak vooralsnog uit. Hun lichamen zijn op 7 juni ‘s avonds aangetroffen op hun omvangrijk domein in het landelijke Islandton en vertoonden schotwonden die met een semi-automatisch aanvalswapen en een geweer zijn toegebracht, staat in de bevindingen van de lijkschouwer.