Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Hoe vraag ik de pass sanitaire aan? En gelden dezelfde regels voor kinderen? Al uw vragen over de Franse gezondheidspas beantwoord

Wie binnenkort in Frankrijk een museum bezoekt of zich neervlijt op een terras, moet over een gezondheidspas beschikken, zelfs pour un petit café. Op die pas moet het bewijs van dubbele vaccinatie of immuniteit staan, of het resultaat van een negatieve PCR- of antigeentest van hoogstens 48 uur. Maar zal het ook voor toeristen gelden? En wat met hotels en campings? Wij beantwoorden uw vragen.

  1. Russische referenda gaan door te midden van raketaanvallen en beschietingen: “Er wordt zelfs in schuilkelders gestemd”

    Russische referenda gaan door te midden van raketaan­val­len en beschietin­gen: “Er wordt zelfs in schuilkel­ders gestemd”

    De Russische bezetters blijven ondanks het aanhoudende oorlogsgeweld in het oosten en zuiden van Oekraïne (schijn)referenda organiseren over de toetreding tot Rusland. De inwoners van de regio’s worden gedwongen om te stemmen over de vraag of ze tot de Russische Federatie willen toetreden. De internationaal niet-erkende annexatie zou komende week afgerond kunnen worden. Verwacht wordt dat de Russische president Vladimir Poetin de bezette gebieden al komende vrijdag zal inlijven.