Op het terras maar ook binnen in de coffeeshop kunnen de Engelsen aangenaam verpozen zonder een coronapas te laten zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het terras maar ook binnen in de coffeeshop kunnen de Engelsen aangenaam verpozen zonder een coronapas te laten zien. © Francesco Ragazzi

Hoe de Britten leren leven (en sterven) met corona

Geen coronapas, vrijwel nergens een mondkapjesplicht, geen dreigende lockdown of code zwart: de Britten lijken de nijpendste gevolgen van de pandemie achter zich te hebben gelaten. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen, en wat kunnen wij daarvan leren?

26 reacties

 • johan van Oevelen

  2 maanden geleden
  waarom steekt iedereen het toch altijd op de regerin(en)? Je bent en blijft altijd ZELF verantwoordelijk voor je gezondheid. JIJ maakt die keuzes, niet een ander. En een mondkapje dragen doet de economie niet stilleggen he ;) @Werner: maw alle couveuzebabies zijn ten dode opgeschreven? ah ja tegen de natuur he
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Ondertussen hebben de Belgen leren leven (en vloeken) met Vivaldi.
 • Peter De Blieck

  2 maanden geleden
  Ach, doen alsof het virus niet bestaat is ook een manier...En als je niets inzit met mensenlevens, bwah...
 • Freddie Lamers

  2 maanden geleden
  Niet meer onder de duim van de EU heeft zijn voordelen.
 • An Peeters

  2 maanden geleden
  ook in Zweden, nauwelijks mondkapjes en de cijfers zijn er lager dan hier! Waarom dragen wij die dan nog ? We kunnen de maatschappij niet eeuwig stilleggen. Als er meer getest wordt, is het logisch dat er meer "positieven" zijn.