Geert F. (49) uit Borgloon, een topman bij motorbende Bandidos, zou de invoer van 12 ton cocaïne geregeld hebben.
Volledig scherm
Geert F. (49) uit Borgloon, een topman bij motorbende Bandidos, zou de invoer van 12 ton cocaïne geregeld hebben. © RV

Hoe Belgische topman van motorbende Bandidos rijkelijk met drugsgeld leefde in Marbella

Porsche Carrera, Mercedes Brabus en een op maat gemaakte Harley Davidson. Etentjes in dure restaurants. Maar ook: een tattoo van een kalasjnikov op het voorhoofd, en de tekst ‘Fuck The Police’ in de nek. Na de arrestatie van Geert F. (49), een Belgische topman van motorbende Bandidos, blijkt dat hij een pronkerig leven leidde aan de Costa del Sol. 

23 reacties

 • Jan Borloo

  2 maanden geleden
  De hemel op aarde in België uw straf uitzitten en van daar uw handel verder drijven . En onder de 3 jaar cel ,moet je niet eens zitten .. en hoe langer de voorarrest ,is minder straf . Voor niets is dit straffeloos België.
 • michel van dam

  2 maanden geleden
  Wat een vangst, peanuts, de echte clan is al meer dan 20 jaar uit Marbella vertrokken!
 • Iris Decre

  2 maanden geleden
  Paar jaar zitten en klaar. Denken ze nu echt dat die nergens een kluis hebben bij de bank ofzo? Na een aantal jaren pakken ze hun leven terug op
 • Freddy Van Groens

  2 maanden geleden
  Het is spijtig dat de echte grote gangsters met maatpak die iedereen mijnheer tegen zeggen nooit echt opgepakt zijn.
 • Johan Verstraeten

  2 maanden geleden
  Gelukkig werd in de media luidkeels geroepen hoe ze het populaire criminele telefonieplatform hebben gekraakt. Stel je voor wat er nog meer aan het licht had kunnen komen als dit niet werd kenbaar gemaakt, we mogen er niet aan denken...(zucht)
 1. RECONSTRUCTIE: Hoe ex-rijkswachtbaas en topspeurder Willy Van Mechelen aan de rand van de criminaliteit belandde
  PREMIUM

  RECONSTRUC­TIE: Hoe ex-rijkswacht­baas en topspeur­der Willy Van Mechelen aan de rand van de criminali­teit belandde

  “Dwingt respect af, kan leiding geven en levert kwalitatief hoogstaand werk af”, zo klonk de beoordeling van ex-rijkswachtbaas Willy Van Mechelen (77) in 1992. Maar tijden veranderen. ‘Een van de meest gefeliciteerde politiemensen van België’ werd maandagochtend gearresteerd in het kader van een drugsonderzoek. Het is niet zijn eerste confrontatie met het gerecht. De carrière van Van Mechelen was er één van ups en downs, die eindigde in mineur. Een reconstructie:
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.