Alisha
Volledig scherm
Alisha © AFP/RV

Hoe Alisha (14) doelbewust in de val gelokt werd door verliefd koppeltje: “Maar we wilden haar zeker niet dood”

Alisha (14) stapte via een list onbewust haar dood tegemoet. Dat blijkt uit een reconstructie die het gerecht maakte. Het veertienjarige meisje werd vorige maandag door een verliefd koppeltje geslagen en levend in het water van de Seine gegooid. Ze zou het tragische voorval niet overleven. De advocaat van de jongen die de klappen uitdeelde, verzekert dat hij haar dood nooit gewild heeft. “Hij zat in tranen voor de onderzoeksrechter”, stelt Franck Berton.

23 reacties

 • Mike Rodik

  5 maanden geleden
  tranen, omat hij gevat is, niet voor wat hij gedaan heeft
 • Jean De Grande

  5 maanden geleden
  Ik zou die bart vansteenkiste maar eens nakijken. Dat is een godsdienstwaanzinnige. Voor de rest: krokodillentranen komen na de zonde. Veroordelen als volwassene wegens moord met voorbedachte rade. In belgië is dat dus levenslang als ze wit zijn, een taakstraf van 20 uur als ze niet wit zijn.
 • diane roelant

  5 maanden geleden
  Als je iemand in het water gooit die amper nog beweegt kan ze toch niet anders dan verdrinken en nadien wenen zogezegd omdat hij spijt heeft ,ja om zichzelf ,hij vreest om in de gevangenis te gaan maar om dat meisje daar geloof ik niets van dit past in het profiel van een psychopaat.
 • bart vansteenkiste

  5 maanden geleden
  we wilden haar niet dood !! weet u dan niet dat elke rare gedachte in uw geest niet ontsnapt aan gods oordeel !! als de gezonde geestop aarde uw veroordeeld wat denkt u dat elohim zal doen uw vergeven , vergeet niet 1 ding , god weet op voorhand wat in uw hart en geest schuil houd , zijn ze niet één word uw geest vernietigd . velen weten zo weinig , maar ik verzeker u god is echt . zelfs deze die niets misdoen , maar nooit god hebben gekend worden vernietigd als u dit niet weet , weet u nu.
 • Leopold Vanhoof

  5 maanden geleden
  Moeten we nu medelijden krijgen voor de dader?.
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.