Mohammed Alshamrani (21) – lid van de Saudische luchtmacht - opende het vuur op de Amerikaanse marinebasis Pensacola in Florida. Hij doodde drie personen.
Volledig scherm
Mohammed Alshamrani (21) – lid van de Saudische luchtmacht - opende het vuur op de Amerikaanse marinebasis Pensacola in Florida. Hij doodde drie personen. © Reuters, AFP

Hij toonde video’s van massaschietpartijen tijdens diner, daarna opende hij het vuur op Amerikaanse marinebasis

Vrijdag opende Mohammed Alshamrani (21) – lid van de Saudische luchtmacht - het vuur op de Amerikaanse marinebasis Pensacola in Florida. Hij doodde drie mannen voordat hij zelf uitgeschakeld werd door de politie. Uit het onderzoek blijkt dat hij eerder die week video’s van massaschietpartijen had getoond tijdens een diner.

6 reacties

 • Alain Maes

  2 jaar geleden
  In de bijbel staat geschreven ; indien je moordenaars en dieven in uw huis binnenlaat zult je de gevolgen dragen en verleg nooit uw grens met één steen( boek der wijzen) zou het kunnen dat ze 2000 jaar geleden slimmer waren dan nu het geval is?
 • Ronny Biesen

  2 jaar geleden
  En toch geeft Trump niet toe! Geen wonder, SA is zijn beste vriend. Zijn eigen volk interesseert Trump niet!!
 • Toran Korshnah

  2 jaar geleden
  Paul Phillipaerts, uw fantasie op hol geslagen?
 • Kai Rombouts

  2 jaar geleden
  Paul P. Ja hoor, de russen 'maken' de bootjes, de zwemvesten en leggen de vluchtelingen uit hoe ze europa moeten bestormen. De russen zien het christelijke europa islamiseren. Ze weten wat het is moslims binnen hun grenzen te hebben. De russen hebben Assad geholpen IS van de kaart te vegen, niet den Amerikaan. Zonder de russen was uw buurman een IS strijder ondertussen.
 • emile lyssens

  2 jaar geleden
  die zijn smoeleke zegt genoeg zeker.
 1. Drie mensen doodgeschoten op marinebasis in Florida, schutter was lid van Saudische luchtmacht

  Drie mensen doodgescho­ten op marineba­sis in Florida, schutter was lid van Saudische luchtmacht

  Een schutter heeft zeker drie mensen doodgeschoten op een Amerikaanse marinebasis in Florida. De politie schoot daarop de dader dood. De verdachte was lid van de Saudische luchtmacht en was klaarblijkelijk in een officiële hoedanigheid in de VS. Dat heeft gouverner Ron Desantis op een persconferentie bekendgemaakt. Speurders onderzoeken of het incident al dan niet terreurgerelateerd is.