REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Hier kan Jeff Bezos wél zijn miljoenen aan geven

Jeff Bezos mag dan de rijkste man van de wereld zijn, hij staat erom bekend eerder krenterig te zijn. Toch kunnen de CEO van Amazon en zijn vrouw MacKenzie wel degelijk miljoenen uitgeven, aan bepaalde dingen. Niét aan een vaatwasser: Bezos doet elke avond zélf de afwas. Dat vindt hij "sexy".

16 reacties

 • pascal Vanderlinden

  6 maanden geleden
  Buiten dat zijn arbeiders allemaal laag betaald zijn. Moeten ze ook nog in een flesje plassen om targets te halen of C4 Worden ze gefilmd 24 op 24 Verplicht van overuren te doen als een collega ziek valt Zo word je dus rijk door 99% van de mensen voor je te laten werken en 1% niets doen. Die 1 % word rijkste van de wereld en de 99% komt juist rond in het leven. Die 1% krijgt dan belastings geld om jobs te creëren die betaald word door 99%. Legaal piramidespel dus.
 • eddy van dorst

  6 maanden geleden
  Respect voor deze man straalt nog menselijk uit
 • Bart Demulder

  4 jaar geleden
  Hij buit wel zijn personeel uit... Maar ja, hoe wordt ook anders rijk
 • Bernadette Legrosse

  4 jaar geleden
  Ze doen toch met hun geld wat zij willen.De rest zijn jaloerse mensen, die Altijd onterecht worden behandeld volgens hun eigen zeggen.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Als je rijk bent word je inderdaad rijker..... dat is een wiskundig gegeven en daar kunnen de rijken echt niets aan doen......
 1. Pentagon tijdlang in lockdown na schietpartij bij bus- en metrostation: agent gedood, schutter doodgeschoten

  Pentagon tijdlang in lockdown na schietpar­tij bij bus- en metrostati­on: agent gedood, schutter doodgescho­ten

  Het Pentagon nabij Washington is dinsdag ruim een uur afgegrendeld geweest na een schietincident op het busperron in de buurt van het bekende vijfhoekige gebouw. Dat huisvest het hoofdkwartier van de Amerikaanse strijdkrachten. Een politieman bezweek in het ziekenhuis aan zijn verwondingen na de schietpartij, de schutter is door agenten doodgeschoten. Er vielen meerdere gewonden.