REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Hier kan Jeff Bezos wél zijn miljoenen aan geven

Jeff Bezos mag dan de rijkste man van de wereld zijn, hij staat erom bekend eerder krenterig te zijn. Toch kunnen de CEO van Amazon en zijn vrouw MacKenzie wel degelijk miljoenen uitgeven, aan bepaalde dingen. Niét aan een vaatwasser: Bezos doet elke avond zélf de afwas. Dat vindt hij "sexy".

15 reacties

 • pascal Vanderlinden

  2 jaar geleden
  Buiten dat zijn arbeiders allemaal laag betaald zijn. Moeten ze ook nog in een flesje plassen om targets te halen of C4 Worden ze gefilmd 24 op 24 Verplicht van overuren te doen als een collega ziek valt Zo word je dus rijk door 99% van de mensen voor je te laten werken en 1% niets doen. Die 1 % word rijkste van de wereld en de 99% komt juist rond in het leven. Die 1% krijgt dan belastings geld om jobs te creëren die betaald word door 99%. Legaal piramidespel dus.
 • Bart D

  5 jaar geleden
  Hij buit wel zijn personeel uit... Maar ja, hoe wordt ook anders rijk
 • Luc Geerts

  5 jaar geleden
  Ze doen toch met hun geld wat zij willen.De rest zijn jaloerse mensen, die Altijd onterecht worden behandeld volgens hun eigen zeggen.
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Als je rijk bent word je inderdaad rijker..... dat is een wiskundig gegeven en daar kunnen de rijken echt niets aan doen......
 • Guido Swerts

  5 jaar geleden
  Die blijven tenminste met beide voeten op de grond...en beseffen dat ze ook maar eenvoudige mensen zijn..
 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.