Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Het volledige verhaal over horrorouders David en Louise Turpin: "Hun grote droom was een eigen realityshow"

Ze hielden van Disney, van God en van Elvis en misschien geloofden ze zelfs dat ze van hun kinderen hielden. David Turpin en zijn vrouw Louise hebben - eerst in Texas, dan in Californië - jarenlang hun dertien kinderen opgesloten, ondervoed, vastgeketend en psychologisch gefolterd. Nu de horror is ontdekt en steeds meer details uitlekken, vraagt iedereen zich af hoe dat in godsnaam mogelijk was. "Ze zagen er zo normaal uit."

4 reacties

 • Silke Plaisier

  5 jaar geleden
  Die zus van Louise die heeft nooit iets gemerkt?
 • Frans Van der Borght

  5 jaar geleden
  besteed de middelen aan opvoeding kinderen en sluit die 2 eeuwig op in gekkenhuis met een dagboekske en bespaar therapiekosten.
 • danny buyse

  5 jaar geleden
  Een wansmakelijke horrorshow hebben ze al!
 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  5 jaar geleden
  Eens te meer lijken excessen vooral in de USA voor te komen. Minstens de perceptie wordt gewekt dat de USA het grootste opnlucht "gesticht" ter wereld zou wezen.....
 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 2. Politie zou overwegen met lijkenhonden te zoeken in horrorhuis waar koppel 13 kinderen uithongerde en folterde
  Buitenland

  Politie zou overwegen met lijkenhon­den te zoeken in horrorhuis waar koppel 13 kinderen uithonger­de en folterde

  De Amerikaanse politie zou van plan zijn om met lijkenhonden op zoek te gaan in het huis waar David (57) en Louise Turpin (49) hun 13 kinderen uithongerden, mishandelden en folterden. Dat schrijft de nieuwssite Crime Watch Daily op basis van bronnen dicht bij het onderzoek. Er zou ook over nagedacht worden om de kinderen een DNA-test te laten ondergaan, om na te gaan of ze niet ontvoerd werden.