Het mysterie van de Brit die op zee gered werd: “Hij heeft niet eens een kajak”, zegt verbaasde vader

De drenkeling die door Nederlandse vissers is opgevist uit Het Kanaal is de 28-jarige Daniel Lewis uit Blackpool. Zijn vader is verbaasd te horen dat het om zijn zoon gaat. Zonder ervaring is hij de zee opgegaan. “Hij heeft niet eens een kajak.”

8 reacties

 • Jan Goeman

  3 maanden geleden
  Zo'n verhaal is boeiend
 • louis van hoeylandt

  3 maanden geleden
  krabjes zitten wel degelijk op de aangroei aan de onderkant boei ..affain het zal een worst wezen , het verhaal is dat de man gered is .. super van de visser en veel geluk dat hij opgemerkt is
 • Fred Kijzer

  3 maanden geleden
  Hallo iedereen, hij zat OP een grote boei. Die dingen hangen vol met zeewier en mosselen, krabben komen daar op af. Hij is er dan af gehaald met een reddingsboei aan een touw (zie foto).
 • Isabelle Duchene

  3 maanden geleden
  Die weet straks waar ie voor mag gaan werken als de Franse Marine de factuur stuurt. Hij heeft echt geluk gehad maar vind het maar een raar verhaal.
 • monique suykerbuyk

  3 maanden geleden
  na 48u vermist en al uitgemergeld....en krabben komen niet zomaar aandrijven... weeral goed gefact-checked ... Dit verhaal klopt idd langs geen meter
 1. “Er zijn vier Russische tanks nodig om een Leopard te vernietigen”: Poetin heeft dus maar één optie
  72

  “Er zijn vier Russische tanks nodig om een Leopard te vernieti­gen”: Poetin heeft dus maar één optie

  De westerse tankleveringen aan Oekraïne zetten Rusland onder druk. Maar is het niet too little, too late? De westerse Leopard 2-tanks mogen dan wel superieur zijn aan de Russische tegenhangers, Poetin van zijn kant zal de macht van het getal laten spreken. Rusland heeft nog meer dan 10.000 tanks in voorraad - al dan niet in bedenkelijke staat - en het land beschikt bovendien over ‘s werelds grootste tankfabriek. “Treinen met honderden nieuwe gepantserde gevechtsvoertuigen rollen Oekraïne binnen.”
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).