Een van de haaien die is aangespoeld.
Volledig scherm
Een van de haaien die is aangespoeld. © rv

Het is zo koud in de VS dat zelfs de haaien doodvriezen

Aan de oostkust van de VS zijn drie voshaaien aangespoeld die waarschijnlijk in shock zijn geraakt door de extreme koude. De dieren werden teruggevonden op het schiereiland Cape Cod voor de kust van Massachusetts.

44 reacties

 • Oisin Macdara

  4 jaar geleden
  Sneeuw zou volgens Al Gore in het jaar 2000 iets uit het verleden zijn. En ijsberen zijn niet aan het uitsterven
 • Johan Vercarre

  4 jaar geleden
  Het is dus naar de haaien.
 • Wout Meulemans

  4 jaar geleden
  7.7 miljard mensen btw
 • John Ulmer

  4 jaar geleden
  Er leven 6.5 miljard mensen op de aarde, meer dan ooit tevoren dus. De aarde en het klimaat past zich hier noodgedwongen op aan. Dàt is de klimaatsverandering. Dat er veel mensen denken dat extra taksen, maatregelen enz...helpen om de opwarming tegen te gaan is hun volste recht. Ze beseffen niet dat ze enkel de bedenkers ervan schatrijk maken en het klimaat voor geen sikkepit beïnvloeden.
 • Jurgen Van Den Bergh

  4 jaar geleden
  Hugo Coolsaet heeft het bij het rechte eind.
 1. Franse presidentskandidaat Zemmour doopt zijn partij ‘Reconquête’: “Als ik win, heroveren we het mooiste land ter wereld”

  Franse presidents­kan­di­daat Zemmour doopt zijn partij ‘Reconquête’: “Als ik win, heroveren we het mooiste land ter wereld”

  De Franse extreemrechtse presidentskandidaat Eric Zemmour heeft de naam ‘Reconquête’ (herovering) gekozen voor zijn eigen partij. Dat heeft hij zijn zondag duidelijk gemaakt bij de officiële start van zijn campagne. Een paar duizend mensen hebben in Parijs gedemonstreerd op de plek waar hij zijn eerste campagnerally wilde houden. De politie besloot uit veiligheidsoverwegingen de bijeenkomst te verplaatsen naar Villepinte, een plaats op twintig kilometer van de Franse hoofdstad. Er werden 48 actievoerders aangehouden.