REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

"Het is oorlog": Trump wil koste wat kost Amazon pijn doen. En daarvoor zijn alle middelen goed

Facebook mag dan al in het oog van de storm zijn terechtgekomen, de laatste dagen is het vooral Amazon dat het in de bijtende tweets van Donald Trump moet ontgelden. Gisteren ging de beurskoers van de internetreus nog met 5 procent achteruit na een nieuwe uithaal van de Amerikaanse leider. De president lijkt een regelrechte oorlog begonnen te zijn tegen Amazon. Wat is er echt aan de hand?

132 reacties

 • ERIK DEFORCE

  3 jaar geleden
  Wat een kinderachtig gedoe is dat allemaal
 • Lucie Vervaeke

  3 jaar geleden
  We kunnen toch alle dagen eens goed lachen met trumpie. Hij is toch voor iets goed....
 • ERIK DEFORCE

  3 jaar geleden
  TRUMP doet de beurzen zakken onder eigen belang
 • x x

  3 jaar geleden
  Edmond Dantès, Bezos heeft NIETS dat aantrekkelijk is. Hij is ziekelijk gierig en een moderne slavendrijver (spreek eens met medewerkers), om maar twee van zijn belangrijkste eigenschappen te noemen. Bezos is als mens een NUL in vergelijking met Bill Gates. Ik kruip nog liever op mijn knieën naar de winkel van een kleine handelaar dan iets via amazon te bestellen.
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Als je een grasmachine nodig hebt dan heb je ze nodig, Lodewijk Verborgt. Niet kopen omdat de lokale handelaar een woekerwinst vraagt is dus je gras laten groeien. De voornaamste reden om online te kopen is trouwens niet meer de prijs. De meeste handelaren doen enkel wat van het goedkope segment in om met meer winst te verkopen. Hebben geen stock meer van accessoires en onderdelen en houden je aan het lijntje bij een herstelling tot de garantietermijn zo goed als verstreken is.