Amerikaans president Donald Trump.
Volledig scherm
Amerikaans president Donald Trump. © Photo News

"Het is officieel onmogelijk geworden nog te snappen wat Trump zegt over Stormy Daniels"

Nadat hij gisteren de verklaringen van zijn nieuwe advocaat Rudy Giuliani over de terugbetaling van 130.000 dollar zwijggeld bevestigde, draaide Amerikaans president Donald Trump vanmiddag opnieuw zijn kar. "Rudy is pas gisteren begonnen, hij zal de feiten nog wel leren", zei een korzelige Trump tegen journalisten, waarmee hij de uitspraken van Giuliani weer leek te ontkennen. Het ontlokt CNN de analyse dat het "officieel onmogelijk is geworden nog iets te snappen wat Trump zegt".

28 reacties

 • Diane Bernaerts

  3 jaar geleden
  Haverbeke Vincent: dat is het net: had Trump ook van in het begin "et alors?" gezegd, was er niets aan de hand geweest. Nu werkt hij zichzelf danig in nesten met zijn leugens en het om de haverklap bochten van 180 graden maken. Ik vraag me wel af wat de "normen en waarden" zijn van degenen die deze liegende bullebak ondanks alles nog STEEDS verdedigen!
 • Steve Warson

  3 jaar geleden
  Een demagoog en volksmenner ondanks alle bewijzen van zijn bedrog en leugens blijven verdedigen, daar bestond in de jaren 40 van de vorige eeuw een woord voor.
 • Christophe De Pauw

  3 jaar geleden
  Triestige gast den Trump jaaah
 • Geert Matthys

  3 jaar geleden
  Lol, bespeel vijandige media als snaar, Trump doet het uitstekend. Hoe meer Stormy nieuws, hoe minder de netwerken relevant zijn. Hij wakkert het graag aan.
 • Andy Verachtert

  3 jaar geleden
  Trump verspreidt een rookgordijn en hij heeft groot gelijk. Niemand heeft iets te maken met zijn relationeel verleden. Nu is hij president en daarop moet hij beoordeeld worden.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw