Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Het geheime plan van het Russische leger: op 24 februari breekt de hel los, geen 300.000 maar 500.000 manschappen gemobiliseerd

Oekraïne verwacht de komende weken een ‘maximale escalatie’ en ziet alle tekenen dat Russisch president Poetin rond de verjaardag van de invasie op 24 februari een nog groter offensief zal lanceren. En de beloofde wapens uit het Westen komen misschien te laat. Volgens sommige militaire waarnemers is het Russische offensief zelfs al van start gegaan.

47 reacties

 • armand verschueren

  1 maand geleden
  In deze oorlog zijn er alleen maar verluezers, dus stop deze onzin en probeer overeen te komen
 • pascal de bruycker

  1 maand geleden
  De geschiedenis toont aan tot wat dergelijke oorlogen leiden; massa's doden , gewonden , ellende...er zijn nooit winnaars...en onderschat de Russen niet zoals zou blijken uit de vele commentaren hier op dit forum. Een kernoorlog is ook niet uit te sluiten op termijn...en China enz gaan ook wel actiever worden. Dwaas mensdom , ook in 2023 !
 • Polutnik Ronald

  1 maand geleden
  Waar wachten de navo en bondgenoten op , ze laten Rusland maar begaan met hun raketaanvallen die over navo landen gaan . Ze blijven maar ongewoon zeggen dat het niet zo is , en zo blijven de Russen maar verder doen . Gewoon de legereenheden plat bombarderen en niets anders .
 • guy meynen

  1 maand geleden
  Toen de eerste wereldoorlog begon verwachtten de leiders uit beide kampen dat het enkele weken zou duren. Hoogstens. Wereldoorlog twee werd heel anders gepland en gevoerd. Dit zal nu ook de regel worden.
 • Elle Devee

  1 maand geleden
  500 000 manschappen die hier niet om gevraagd hebben en waarschijnlijk nog nooit een wapen in handen hadden tenzij op de kermis aan een schietkraam.
 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.