Volledig scherm
© Jimi Fritze

'Hersendode' man hoort met afschuw hoe artsen zijn organen willen wegnemen

Een 43-jarige man heeft een klacht ingediend tegen een ziekenhuis in het Zweedse Gotenburg nadat hij hoorde hoe dokters het wegnemen van zijn organen met zijn vriendin bespraken. De artsen gingen er onterecht van uit dat de patiënt hersendood was. De Zweed had een beroerte gekregen en was daardoor helemaal verlamd maar nog bij bewustzijn. De man aanhoorde het gesprek met afschuw maar kon onmogelijk protesteren.

  1. Ex-president Barack Obama vernietigend voor opvolger Trump in eerste grote campagnespeech: “Komende dagen zullen onze toekomst voor tientallen jaren bepalen”

    Ex-president Barack Obama vernieti­gend voor opvolger Trump in eerste grote campagne­speech: “Komende dagen zullen onze toekomst voor tientallen jaren bepalen”

    De Amerikaanse oud-president Barack Obama heeft zijn landgenoten in een toespraak voor een Democratische verkiezingsrally in de strijdstaat Pennsylvania opgeroepen om zoveel mogelijk vroegtijdig te gaan stemmen. Hij prees zijn voormalige vicepresident Joe Biden aan als iemand die opkomt voor de werkende Amerikanen en haalde hard uit naar zittend president Donald Trump, die volgens Obama niet bereid is om zich in te spannen voor het presidentiële ambt.