De Russische president Vladimir Poetin neemt afscheid van zijn vriend, de extreemrechtse politicus Vladimir Zhirinovsky.
Volledig scherm
De Russische president Vladimir Poetin neemt afscheid van zijn vriend, de extreemrechtse politicus Vladimir Zhirinovsky. © via REUTERS

HERLEES. OORLOG OEKRAÏNE. Poetin duikt op bij begrafenis extreemrechtse politicus - Biden beschuldigt Rusland van "verschrikkelijke gruweldaad”

Bij een aanval op een station in Kramatorsk zijn al zeker 50 dodelijke slachtoffers gevallen, waaronder ook 5 kinderen. Het aantal zou nog kunnen oplopen. Er zouden ook een honderdtal gewonden gevallen zijn. Meer dan 4,38 miljoen mensen zijn uit Oekraïne weggevlucht sinds de start van de oorlog, zo blijkt uit cijfers van het Hoog Commissariaat voor de Vluchtelingen van de VN. Herlees hier onze liveblog van vrijdag 8 april.

  1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
    Tweakers

    De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

    Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.