Een oude foto van maffiabaas Matteo Messina Denaro, rechts een computerbeeld van het vermoedelijke huidige uiterlijk van de gezochte crimineel.
Volledig scherm
Een oude foto van maffiabaas Matteo Messina Denaro, rechts een computerbeeld van het vermoedelijke huidige uiterlijk van de gezochte crimineel. © REUTERS

Helikopters, hondenteams en 150 speciale politie-eenheden maar klopjacht op meest gezochte maffiabaas op Sicilië levert niets op

Ongeveer 150 speciale politie-eenheden hebben vandaag tijdens een massale klopjacht op Sicilië tevergeefs gezocht naar de voortvluchtige maffiabaas Matteo Messina Denaro. In alle vroegte werden tientallen huizen doorzocht van aanhangers en vertrouwelingen van de maffia, melden Italiaanse media. Ook werden helikopters en hondenteams ingezet.

  1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
    Spaargids.be

    Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

    De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.