Candy Lawson riskeert vijf jaar extra voor het achterover drukken van de uitkeringen waar haar mishandelde zus recht op had.
Volledig scherm
Candy Lawson riskeert vijf jaar extra voor het achterover drukken van de uitkeringen waar haar mishandelde zus recht op had. © politie

Harteloze vrouw sluit gehandicapte zus 6 jaar op in kast

Een Amerikaanse heeft haar gehandicapte zus zeker zes jaar lang opgesloten in een kast. De vrouw kreeg ook amper eten en water. Canday Lawson werd opgepakt op beschuldiging van mishandeling van een wolwassene. Ze riskeert in totaal tot twintig jaar gevangenis.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Paus houdt omstreden aartsbisschop van Keulen in dienst, maar die neemt eerst “spirituele pauze”

  Paus houdt omstreden aartsbis­schop van Keulen in dienst, maar die neemt eerst “spirituele pauze”

  Paus Franciscus heeft beslist om de omstreden aartsbisschop van Keulen, kardinaal Rainer-Maria Woelki, in dienst te houden. De aartsbisschop ligt al een lange tijd onder vuur door zijn aanpak van verschillende misbruikschandalen binnen de Duitse kerk. Hoewel het Vaticaan in een verklaring meedeelt dat de paus nog steeds “rekent op Woelki”, heeft de kardinaal zelf beslist om enkele maanden een “spirituele time-out” te nemen.