Kinderen graven graf van eigen moeder.
Volledig scherm
Kinderen graven graf van eigen moeder. © AP

Hartbrekende foto’s van jongetjes die hun moeder (31) begraven na wrede moordpartij in Mexico

Hartverscheurende taferelen gisteren op de begrafenis van een Amerikaanse moeder die in Mexico werd vermoord bij een meedogenloze aanval op haar gezin. Christina Langford Johnson (31) liet begin vorige week het leven nadat ze haar zeven maanden oude baby dapper had beschermd tegen de kogelregen die op haar en twee andere gezinnen werd afgevuurd. Dit weekend werd afscheid van haar genomen, onder anderen door haar echtgenoot en twee jonge zoontjes.

4 reacties

 • Erwin De Mulder

  3 jaar geleden
  Heeft niets te maken met open grenzen.Het probleem is en blijft het grote geldgewin bij drugsverkoop.Zolang je dat niet wegneemt blijven dergelijke drama's dagelijkse kost.Maar de politiek blijft zweren bij verbod op drugs en drijven daarmee de opbrengst bij trafiek verder de hoogte in!Legaliseer gecontroleerd en neem ze de wind uit de geld-zeilen!Wie ooit de serie Breaking Bad zag zal wel begrijpen waarover ik het heb...
 • Jonathan Wouters

  3 jaar geleden
  Maar de democraten willen open grenzen voor de lieve vrede. Domme mensen. Je zou het de democratische kiezers bijna gunnen om de gevolgen van open grenzen te dragen... Bijna.
 • Jozef Eys

  3 jaar geleden
  Wat een rotland is Mexico geworden door al die drugsbendes. Ze zijn blijkbaar baas want de regering krijgt ze niet klein. Ik was er 6 keer in de jaren 90 en toen al waren er drugsbendes, maar zoals het nu geworden is had ik toen niet kunnen denken. Waar en wanneer eindigt dit?
 • Michel de Coorebyter

  3 jaar geleden
  Om uit dit geweld te geraken zou Mexico best doen zoals Colombia indertijd tegen de super machtige bende van Pablo Escobar. Pablo Escobar was zo rijk en machtig dat hij aan de regering voorstelde om persoonlijk de buitenlandse schuld van Colombia en één keer te regulariseren! De enige manier om hem uiteindelijk in de gevangenis te krijgen, was om zijn vertrouwelingen via zogenaamde "zuiveringsbrigades" een voor een uit te schakelen en hem via onwettige tel. taps te lokaliseren.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Jongen (13) verstopt zes kindjes in struikgewas en loopt meer dan 20 km om hulp te halen nadat zijn familie voor zijn ogen is afgeslacht
  UPDATE

  Jongen (13) verstopt zes kindjes in struikge­was en loopt meer dan 20 km om hulp te halen nadat zijn familie voor zijn ogen is afgeslacht

  Een dertienjarige jongen die ongedeerd bleef bij een meedogenloze aanval op zijn familie in Mexico, wordt geroemd om zijn heldendaad. De moedige tiener verstopte zijn overlevende broertjes en zusjes in het struikgewas en bedekte hen met takken en bladeren, alvorens meer dan twintig kilometer te stappen in gevaarlijk bergachtig gebied op zoek naar hulp. Ondertussen heeft de Mexicaanse politie een verdachte opgepakt in verband met de moord op negen mensen uit de Amerikaanse mormoonse gemeenschap.