Sean Peterson aan het ziekbed van zijn kleindochtertje
Volledig scherm
Sean Peterson aan het ziekbed van zijn kleindochtertje © Facebook

Hartbrekende foto van grootvader die huilt naast sterfbed van kleindochter, toont harde realiteit van kinderkanker

Het is een beeld dat naar de keel grijpt. Een huilende Sean Peterson die zelf terminaal ziek is, zit aan het sterfbed van zijn kleindochtertje. Het zal niet meer lang duren voor de dood beiden komt halen.

62 reacties

 • najima El jalti

  5 jaar geleden
  Daarom mensen geniet elke dag van kleine dingen, en laat je niet overmeesteren door haat en nijd, want wat je ziet kan iedereen overkomen!
 • Philippe Golddream

  5 jaar geleden
  Misschien was het gewoon de bedoeling om anderen duidelijk te maken dat geluk geen recht is ! Wees dankbaar alle dagen dat je het geluk mag beleven.... Papa van 6 prachtige, verstandige kinderen... dank je
 • MYRTHE PASS

  5 jaar geleden
  Laat ze toch verder vechten? Zij vindt het de moeite waard. Het is schrijnend om te lezen dat het net lijkt dat ze nog aan de beademing ligt om de begrafenis te regelen. Maar hopelijk heb ik dit verkeerd gelezen en begrepen.
 • Polle Vandendesser

  5 jaar geleden
  God noch de duivel bestaan niet ,ze zijn door de mensen zelf uit gevonden om andere mensen te kunnen onderdrukken punt uit !
 • Johan Vercarre

  5 jaar geleden
  @Dany Buyse : Ben jij nu helemaal zot ? God die ons de vrijheid gaf ? Welke vrijheid ? Het is net die vrije wil die aan de basis ligt van alle ellende. Het is genoeg geweest. Als Hij zichzelf dan toch koning noemt, mag hij met de mensheid tabula rasa maken hé.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Gelekte ‘Vulkan Files’ onthullen plannen voor Russische cyberoorlog

  Gelekte ‘Vulkan Files’ onthullen plannen voor Russische cyberoor­log

  Het nieuwe internationale onderzoeksproject de ‘Vulkan Files’ werpt licht op de duistere tactieken waarmee Russische inlichtingendiensten cyberaanvallen uitvoeren, desinformatiecampagnes inzetten en zich voorbereiden voor aanvallen op belangrijke infrastructuur. De Vulkan Files bestaan uit meer dan 5.000 pagina’s vertrouwelijke informatie die door een Russische cyberveiligheidsexpert werden gelekt, omwille van zijn misnoegen over de Russische inval in Oekraïne.