Sara Baluch zit aan het graf van haar geliefde met wie ze normaal een dag eerder had moeten trouwen.
Volledig scherm
Sara Baluch zit aan het graf van haar geliefde met wie ze normaal een dag eerder had moeten trouwen. © AP

Hartbrekende foto’s tonen bruid terwijl ze rouwt aan graf van haar geliefde die werd doodgeschoten toen hij Xbox wilde verkopen

Het zijn beelden die naar de keel grijpen. Sara Baluch (22) zit geknield aan het graf van haar geliefde en snikt onbedaarlijk. Normaal zou ze afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje gestapt zijn met Mohammad Sharifi (24), de man van haar leven. Maar een roofmoordenaar heeft die droom aan diggelen geschoten.

18 reacties

 • alfred cool

  2 jaar geleden
  Man man , wat erg ! Zo zie je maar hoe voorzichtig je moet zijn met facebook ! Spijtig dat veel mensen het niet doorhebben dat de locatie van de verkoop toch maar verdacht kan zijn zeker als ze merendeel verlaten is en het uur van afspraak eventueel in de avond gelegen is , dan zou het kunnen " stinken" en kan je u aan onaangename verrassingen verwachten . Ik vind dit verhaal pakkend en wens de bruid en de families zeer veel moed en sterkte toe bij dit grote verlies!
 • FilipaRobbie Dos Santos Steegmans

  2 jaar geleden
  Amai pfff geen woorden voor foei foei Rio en sterkte
 • Ronny Biesen

  2 jaar geleden
  Triestig.
 • dwight de rijcke

  2 jaar geleden
  Afschuwelijk zo iets mee te maken!!
 • Lode Loyens

  2 jaar geleden
  Hier in Amerika wordt je vankant gemaakt voor een dollar. Het leven hier heeft echt geen waarde meer voor sommige mensen.
 1. Armin Laschet verkozen tot nieuwe voorzitter van partij bondskanselier Angela Merkel

  Armin Laschet verkozen tot nieuwe voorzitter van partij bondskanse­lier Angela Merkel

  Armin Laschet wordt de nieuwe leider van de Duitse christendemocraten, de partij van bondskanselier Angela Merkel. De centrumkandidaat, die vandaag nog premier is van de deelstaat Noordrijn-Westfalen, kreeg zaterdag tijdens een online partijcongres de steun van een meerderheid van de ruim 1.000 partijafgevaardigden. Of de nieuwe CDU-leider tegelijk de kandidaat-kanselier wordt, is echter nog geen uitgemaakte zaak, maar Laschet zit nu alvast in poleposition.
 2. Biden wil elke Amerikaan cheque van 1.150 euro geven

  Biden wil elke Amerikaan cheque van 1.150 euro geven

  De aanstaande Amerikaanse president Joe Biden heeft donderdagavond (lokale tijd) zijn plannen voor een steunpakket van 1,9 biljoen dollar (ongeveer 1.560 miljard euro), bekendgemaakt. Het pakket, het ‘Amerikaanse Reddingsplan’ genoemd, moet de Verenigde Staten helpen om de coronapandemie en de zware economische omstandigheden waarin het land verkeert, door te komen. Eerder gaf vertrekkend president Donald Trump al toestemming voor twee andere steunpakketten.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw