Sporenonderzoek in het Zuiderpark, waar op 7 september een ernstig zedenmisdrijf werd gepleegd.
Volledig scherm
Sporenonderzoek in het Zuiderpark, waar op 7 september een ernstig zedenmisdrijf werd gepleegd. © Politie

Hardloopster (20) op klaarlichte dag verkracht in Rotterdams park

De politie heeft de jacht geopend op twee mannen die eerder deze maand op klaarlichte dag een 20-jarige vrouw uit Rotterdam ernstig hebben misbruikt. Het zedenmisdrijf werd gepleegd in het Rotterdamse Zuiderpark, waar het slachtoffer op maandag 7 september aan het hardlopen was. 

 1. LIVE. Biden stelt kabinet voor, Pennsylvania en Nevada bevestigen Democraat als winnaar verkiezingen
  Play

  LIVE. Biden stelt kabinet voor, Pennsyl­vania en Nevada bevestigen Democraat als winnaar verkiezin­gen

  De Amerikaanse staten Pennsylvania en Nevada hebben bevestigd dat Trump-rivaal Biden daar de presidentsverkiezingen heeft gewonnen. Daarmee wordt de positie van president Trump nog zwakker om iets te doen aan zijn verkiezingsnederlaag. Pennsylvania is een van de staten die doorslaggevend is voor de landelijke overwinning van Biden. Nevada maakt de zege van Biden nog steviger. Om 19 uur Belgische tijd maakt Biden ook bekend wie hij in zijn regering zal opnemen.
 2. Nederlander (86) vindt dochter na 60 jaar terug dankzij zoekertje in krant

  Nederlan­der (86) vindt dochter na 60 jaar terug dankzij zoekertje in krant

  “Hallo, ik ben op zoek naar mijn dochter uit mijn huwelijk met Johanna Westerveld. Mijn dochter is geboren in 1955. Haar roepnaam was Janet.” Zo begon de naar Australië uitgeweken Nederlander Johannes Hellemons (86) twee weken geleden een zoekertje in de Nederlandse krant De Oud-Rotterdammer. Het was een laatste wanhopige poging om zijn dochter terug te vinden, die hij meer dan 60 jaar geleden had moeten achterlaten. Enkele dagen geleden ging plots de telefoon.
 3. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Waaghalzen glijden van natuurlijke waterglijbaan in het midden van het regenwoud
  Play

  Waaghalzen glijden van natuurlij­ke waterglij­baan in het midden van het regenwoud

 2. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?