Volledig scherm
© ANP XTRA

Hannelore die 1,1 miljoen euro van haar werkgever naar internetliefde in Afrika stuurde, riskeert 2 jaar cel

Tegen Hannelore S. (51) uit Rotterdam die haar werkgever voor ruim 1,1 miljoen euro oplichtte, is vandaag in de rechtbank in Dordrecht een straf geëist van twee jaar cel, waarvan zes maanden voorwaardelijk. De administratief medewerker van een doe-het-zelfketen maakte al dat geld - nadat haar spaargeld op was - over aan een Afrikaanse internetliefde.

14 reacties

 • Lies Daelemans

  2 jaar geleden
  superdom uiteraard maar gevangenisstraf lost hier niets op. therapie en grondig informeren wel
 • Norbert De Smet

  2 jaar geleden
  Kreeg verleden week een gastje aan de deur die drie € vroeg om een treinticket te kopen. Bij mijn voorstel om mee te gaan tot het station hier om de hoek was de reislust plots over.
 • Philippe Schotte

  2 jaar geleden
  51 jaar en zo dom , dat hou je toch niet voor mogelijk ?
 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  Hoe dom achterlijk kan je zijn jongens stop dat mens binnen al is het maar om ze tegen haarzelf te beschermen!!!!!
 • John Stahl

  2 jaar geleden
  T'is de schuld van Microsoft & Facebook. Door hun idioot OS voor leken, kan elke idioot zich laten bedriegen op het Internet en de Sociale Media.
 1. Amerikaans rapport wijst uit: “Saudische kroonprins gaf toelating voor operatie tegen Khashoggi” - 76 Saudi’s mogen VS niet meer binnen
  UPDATE

  Amerikaans rapport wijst uit: “Saudische kroonprins gaf toelating voor operatie tegen Khashoggi” - 76 Saudi’s mogen VS niet meer binnen

  De Saudische kroonprins Mohammed bin Salman heeft de goedkeuring gegeven voor een operatie om de Saudische journalist Jamal Khashoggi "gevangen te nemen of te doden". Dat blijkt uit een vrijdag uitgebracht Amerikaans inlichtingenrapport. Washington stelt daarnaast ook een ‘Khashoggi-ban’ in tegen 76 individuen uit Saudi-Arabië. De mensenrechtenexpert van de Verenigde Naties wil dat er ook sancties getroffen worden tegen bin Salman. Saudi-Arabië doet het rapport af als onzin en de Amerikaanse regering zegt de relatie nu te willen “herijken”.
 1. Rel rond Nederlandse vertaling van gedichten Amanda Gorman: “Een witte vertaler: onbegrijpelijk”
  63

  Rel rond Nederland­se vertaling van gedichten Amanda Gorman: “Een witte vertaler: onbegrijpe­lijk”

  Er is ophef ontstaan rond de Nederlandse vertaling van een poëziebundel van de Amerikaanse Amanda Gorman (22). De jonge vrouw werd wereldberoemd toen ze haar gedicht ‘The Hill We Climb’ voordroeg op de eedaflegging van president Joe Biden. Het was een opiniestuk in de Nederlandse Volkskrant dat mee de kat de bel aanbond door te stellen dat het werk van de zwarte dichteres niet het best vertaald kon worden door iemand wit, zoals de uitgeverij besliste. Dat gebeurde nochtans met goedkeuring van het team van Gorman.
 1. Moeder gooit kinderen uit brandend gebouw
  Play

  Moeder gooit kinderen uit brandend gebouw

 2. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"