Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Hannah geeft zoontje op voor adoptie, maar maakt eerst pakkende video voor hem

BuitenlandDe beslissing om je kind op te geven voor adoptie is nooit gemakkelijk. De video die Hannah Mongie voor haar zoontje Taggart maakte voor hij geplaatst werd, maakt dat meer dan duidelijk. Snikkend vertelt ze hem waarom ze precies voor die weg koos. 

10 reacties

 • Sandra bib

  5 jaar geleden
  Hoe uitzichtloos je situatie ook is, een échte moeder geeft haar kind niet weg !!
 • Chris Devlaeminck

  5 jaar geleden
  Over haar ouders geen woord. Heeft ze die dan niet? Wij als grootouders zouden zonder problemen ons kleinkind opvoeden tot ons dochter het kan overnemen. Ze zal ooit afgestudeerd zijn en op eigen benen staan. En dan? Een man zoeken en kinderen krijgen? Hoe zal haar eerste kind zich dan voelen? Tussen twee families, twee werelden? Niet echt de zoon en broer van de ene en niet echt van de andere?
 • Sven Kerstens

  5 jaar geleden
  Win win win, kind gelukkig, mama gelukkig, adoptieouders gelukkig! Voor de mensen met de negatieve reacties, hebben jullie dan liever det een kind ongelukkig door jet leven moet omdat het is verwekt met ‘een accidentje’? Ik wil ze de kost niet geven, kinderen die het levenslang moeten meedragen dat er ongewenst waren. Moedige beslissing en de juiste!
 • Gerarda Joosten

  5 jaar geleden
  Mooi en zeker niet uit gemakzucht want dan zou ze hem niet op de wereld gezet hebben!!
 • Katja Schraudy

  5 jaar geleden
  Het is heel erg maar wel heel verstandig het kind zal dat wel later beseffen.
 1. De extreme droogte in beeld: duizend jaar oud kerkje komt dit jaar wel erg vroeg boven water

  De extreme droogte in beeld: duizend jaar oud kerkje komt dit jaar wel erg vroeg boven water

  In het Spaanse Catalonië is een duizend jaar oud kerkje letterlijk boven water gekomen. De kerk van het vroegere Sant Romà stond al zestig jaar onder water sinds de bouw van een stuwdam in 1963. Daarvoor was alleen het topje van de kerk zichtbaar in het meer. Maar de afgelopen drie jaar kreunt de Spaanse regio onder de extreme droogte. Daardoor zakte het waterpeil enorm en kwam de oude kerk opnieuw boven water. Dat gebeurt wel vaker in periodes van droogte, maar is wel enorm verontrustend voor deze tijd van het jaar. De lokale bevolking hoopt dat de kerk zo snel mogelijk weer onder water verdwijnt, want dat zou betekenen dat ze opnieuw voldoende water hebben en dus niet meer moeten opletten met hun waterverbruik. Voor de toeristen is het natuurlijk een aangename trekpleister.
 2. KIJK. Russische staats-tv gooit het over andere boeg: “Miljoenen Russofobe Fransen gebruiken geen shampoo of tandpasta meer”

  KIJK. Russische staats-tv gooit het over andere boeg: “Miljoenen Russofobe Fransen gebruiken geen shampoo of tandpasta meer”

  De Russische presentatrice Olga Skabayeva, ook wel bekend als “de handpop van Poetin” of “de pop van Poetin TV”, heeft zich op de Russische staatstelevisie opnieuw op onnavolgbare wijze verkneukeld over economische moeilijkheden in het westen. De bekende propagandiste - berucht om haar dramatische claims - richtte deze keer haar pijlen op “de onhygiënische Fransen”.
 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.