Hackers sturen alle taxi’s in Moskou naar dezelfde plek waardoor gigantische file ontstaat

Hackers hebben alle taxi’s in Moskou naar dezelfde locatie gestuurd. Het gevolg? Een gigantische file in de Russische hoofdstad. Op beelden is een ellenlange rij taxi’s te zien.

 1. “Liefst professionele killers.” Dit graf bewijst dat Rusland nu ook letterlijk moordenaars ten oorlog stuurt
  PREMIUM

  “Liefst professio­ne­le killers.” Dit graf bewijst dat Rusland nu ook letterlijk moorde­naars ten oorlog stuurt

  Rusland rekruteert soldaten tot in de gevangenis toe, zo wordt verteld. Geen drugsdelinquenten of verkrachters, wel moordenaars. “Die passen het best in onze eenheid”, zouden ronselaars zeggen. Het recent gedolven graf van Aleksandr Romanovski, een veroordeeld moordenaar die nu te rusten ligt onder een medaille voor moed, bewijst dat deze beweringen geen verzinsels zijn.
 2. Mama uit Texas vindt na 51 jaar eindelijk via DNA-test haar dochter terug die als peuter ontvoerd werd

  Mama uit Texas vindt na 51 jaar eindelijk via DNA-test haar dochter terug die als peuter ontvoerd werd

  1971, Fort Worth, Texas. Melissa Highsmith is een peuter van 21 maanden. Haar mama Alta Apantenco staat er alleen voor en zoekt een babysit die tijdens Alta’s werkuren op Melissa moet passen. Zelf zal ze die vrouw nooit ontmoeten: het is Alta’s huisgenote die op 23 augustus 1971 de kleine Melissa toevertrouwt aan de oppas. Die komt nooit terug met het kind. Melissa blijft meer dan 50 jaar spoorloos, tot haar familie haar uiteindelijk kan opsporen via een online DNA-databank. Kerst valt vroeg dit jaar voor de familie.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.