AFP
Volledig scherm
© AFP

Haarverf of mascara? Opmerkelijk beeld van streep over gezicht Trumps advocaat terwijl hij zich boos maakt op persconferentie

De persoonlijke advocaat van president Donald Trump, Rudy Giuliani, hield gisteren een opmerkelijke persconferentie om opnieuw te beweren dat er bij de verkiezingen in de VS fraude gepleegd is. Maar de aandacht ging vooral naar zijn gezicht waarover een bruinige streep  liep. De gênante vertoning van de advocaat zorgde voor hilariteit op sociale media.

10 reacties

 • Filip Francois

  7 maanden geleden
  Blij dat jullie op z'n minst de focus behouden op het echte nieuws, inderdaad ja... amaai zeg, verf in zijn haar ,stel je voor!BTW: Waarom schrijven jullie niets over de vondsten van Sidney Powel in verband met de dominion servers die ze in Duitsland via militaire operatie gaan halen zijn? De servers via welke ze perfect kunnen aantonen dat Trump eigenlijk 8 miljoen stemmen meer had en Biden 10 miljoen minder?Ik moet Trump ook niet, maar de waarheid heeft ook zijn recht!
 • Peter Johan

  7 maanden geleden
  Het probleem, Mr. De Leeuw, is nu net dat waarvoor Guiliani komt pleiten, geen enkel bewijs bestaat. Mocht dat wel zo zijn, dan moeten er toch echt wel republikeins-gezinden die voldoende intelligent zijn, gevonden worden om dat bewijs wel te leveren? Wat we echter zien gebeuren is dat, op een harde kern na, iedereen zich van Trump afwendt. De inhoud is dus zo mogelijk nog hilarischer als de verpakking...
 • Marlene De Smedt

  7 maanden geleden
  Na de persconferentie voor de garagepoort van Four seasons, de TV scène in Borat, opnieuw een komisch optreden. Zou Rudy Guiliani ambitie hebben om stand-up comedian te worden? Trump en zijn ploeg worden als maar zieliger en ze beseffen het kennelijk zelf niet.
 • Marlene De Smedt

  7 maanden geleden
  Na de persconferentie voor de garagepoort van Four seasons opnieuw een komisch optreden. Zou die man ambitie hebben om stand-up comedian te worden?
 • Argus Vercauteren

  7 maanden geleden
  Het gewauwel van de man was bevorderlijk voor de lachspieren, maar toen de haarmascara van zijn gezicht afdroop werd het pas lachwekkend. Dit beeld zou passen in een Louis de Funès film.
 1. Dubbele moord op zoon en moeder prominente familie blijft nog onopgelost: Paul (22) kreeg doodsbedreigingen in nasleep fataal bootongeluk
  South Carolina
  3

  Dubbele moord op zoon en moeder prominente familie blijft nog onopgelost: Paul (22) kreeg doodsbe­drei­gin­gen in nasleep fataal bootonge­luk

  Bijna twee weken na de dubbele moord op Maggie (52) en haar zoon Paul (22) Murdaugh in VS-staat South Carolina blijft een doorbraak vooralsnog uit. Hun lichamen zijn op 7 juni ‘s avonds aangetroffen op hun omvangrijk domein in het landelijke Islandton en vertoonden schotwonden die met een semi-automatisch aanvalswapen en een geweer zijn toegebracht, staat in de bevindingen van de lijkschouwer.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!