Een strand in Hurghada.
Volledig scherm
Een strand in Hurghada. © Reuters

Haaienaanval Egypte: gewonde Oostenrijkse (68) bereikt strand, maar overlijdt in ambulance

In de buurt van de Egyptische badplaats Hurghada is een Oostenrijkse vrouw gestorven na een aanval van een haai. De 68-jarige vrouw was aan het zwemmen toen ze werd aangevallen. Ze raakte in shock en stierf onderweg naar het ziekenhuis.

2 reacties

 • Ronald Van Roy

  1 maand geleden
  Wat wordt er in het water geloost ? Enkele jaren terug verschillende aanvallen,na on derzoek bleek er slachtafval geloist te zijn.
 • Lisa Carpentier

  1 maand geleden
  Wij zijn ook al eens in Marsa Alam geweest om te snorkelen voor het hotel, en wat verderop in de baai te zemmen met de zeeschildpadden en de zeekoe. Wij hebben dus blijkbaar geluk gehad, geen haai gezien...
 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.